Sport

Marco Dulca, declarație de dragoste: "Sunt fan înfocat al Universității! Merg și acum în peluză"

Marco Dulca este unul dintre talentați tineri jucători din România, fiind un produs al celor de la Universitatea Cluj, echipă pe care o susține și acum.

Marco Dulca, 20 de ani, a vorbit într-un interviu acordat celor de la Gazeta Sporturilor despre afecțiunea pe care o poartă Universității Cluj, echipă la care și-a început cariera și la care a evoluat Cristi Dulca, tatăl lui.

"Sunt fan înfocat al Universității Cluj. Mergeam mereu în galerie și chiar și acum, când merg pe acasă, mă duc pe stadion,în galerie", a declarat Marco Dulca.


Tânărul fotbalist a rememorat și un episod amuzat din copilărie care a avut în prim plan tot formația clujeană:

"Aveam 11-12 ani. Iar eu fiind fan înfocat al lui U Cluj, am luat un spray graffiti și am început să scriu pe gardul vecinului meu "Haide U!" sau "Universitatea Cluj". Tata m-a prins și nu vreau să spun ce scandal a fost în casa noastră. Acum sunt amintiri amuzante.", a declarat Marco Dulca.


Marco Dulca a început fotbalul la Universitatea Cluj după care a ajuns în Marea Britanie, la Swansea, club la care este legitimat și în acest moment. Mijlocașul a fost în discuții cu Universitatea Craiova pentru o revenire în fotbalul românesc, dar până în acest momentu nu a ajuns la o înțelegere cu trupa olteană.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter