Sport

CFR Cluj, prima mutare în vederea sezonului viitor! Petrescu se pregăteşte de Ligă

CFR Cluj a cucerit al doilea titlu consecutiv în Liga 1 Betano, iar Dan Petrescu a început deja să-şi facă temele pentru stagiunea următoare.

Damjan Djokovic într-un  meci cu Astra Giurgiu Damjan Djokovic într-un meci cu Astra Giurgiu

Campioana României a anunţat prelungirea lui Damjan Djokovic, cel care a semnat o nouă înţelegere valabilă pentru următoarele trei sezoane. Mijlocaşul croat a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din angrenajul echipei în ultimele două sezoane, el reuşind de altfel golul care a adus titlul în stagiunea precedentă.

"Primul campion care a semnat prelungirea contracului cu echipa noastră este Damjan Djokovic! Suntem bucuroși să vă anunțăm, la numai o zi după încheierea sezonului competițional, că unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din Liga 1 va continua în Gruia în următoarele trei sezoane. Djokovic a revenit la CFR Cluj în vara anului 2017, iar în scurt timp a devenit un om de bază în echipa noastră. A bifat 63 de prezențe în tricoul „alb-vișiniu”, a marcat 8 goluri, iar prin evoluțiile sale constante și-a adus aportul la câștigarea celor două titluri de campion și a Supercupei României. Ii dorim multă baftă lui Damjan în tricoul echipei campioane în următoarele trei sezoane!", transmite clubul din Gruia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter