Sport

Doar barajul o mai salvează pe “U”! Chindia şi Academica Clinceni s-au distanţat din nou

Universitatea Cluj şi-a propus la începutul sezonului promovarea directă în Liga 1 Betano, însă cu trei meciuri rămase până la final mai există doar şanse matematice.

Formaţia antrenată de Bogdan Lobonţ a făcut numeroşi paşi greşiti de-a lungul sezonului în faţa unor adversare modeste, iar acest lucru îi poate costa pe fotbaliştii de la Universitatea Cluj promovarea în primul eşalon fotbalistic din românia în anul centenar.

Academica Clinceni, echipa care se află în acest moment pe locul 2 în liga secundă, a câştigat 3-0, duelul cu Aerostar Bacău din etapa cu 36 şi a făcut un pas uriaş spre promovarea directă. Trupa ilfoveană mai are nevoie de doar două puncte sau un pas greşit făcut de Universitatea Cluj pentru a promova direct.


Chindia Târgovişte a câştigat, 2-1, duelul cu Metaloglobus din etapa cu numărul 36 în Liga 2. Formaţia antrenată de Viorel Moldovan are un avans de 9 puncte în faţa lui “U” Cluj şi există doar şanse matemice să mai rateze promovarea directă.

“U” ocupă locul al treilea în clasament şi este obligată să câştige meciul cu Sportul Snagov pentru a nu depinde de rezultatele celor de la Petrolul Ploieşti în ultimele două etape. Prahovenii s-au apropiat la doar două puncte şi joacă în această etapă împotriva celor de la Poli Timişoara, echipă retrogradată matematic.


Clasament în Liga 2:      

                                        M    GM – GP    PCT


1. Chindia Târgovişte          37      73-32       82

2. Academica Clincei          37      72-21       81


3. Universitatea Cluj           36      80-26       73

4. Petrolul Ploieşti              36     70-33       71


*Primele două locuri oferă promovarea directă, în timp ce locul 3 dispută un meci de baraj

Ultimele Stiri
abonare newsletter