Sport

U-BT Cluj începe seria semifinală din Liga Naţională de Baschet! Silvăşan vrea un număr record de fani în tribune

U-Banca Transilvania Cluj va juca duminică, 12 mai, de la ora 17:30, primul meci din seria semifinală împotriva celor de la CSM Oradea.

Cele două formaţii se vor duela în primul meci în BT Arena, într-un joc în care este aşteptată o asistenţă de numeroasă. Elevii antrenaţi de Mihai Silvăşan au terminat sezonul pe locul al doilea în clasament şi vor avea avantajul terenului propriu în această serie, deoarece bihorenii au încheiat pe ultima treaptă a podiumului.

În ciuda faptului că U-BT a încheiat peste Oradea în clasament, formaţia antrenată de Cristian Achim a câştigat ultimele două confruntări directe. CSM s-a impus ultima dată cu 70-66, într-un meci disputat în BT Arena în semifinalele Cupei României.


Mihai Silvăşan a prefaţat disputa cu formaţia orădeană şi se aşteaptă la o serie dificilă împotriva celor de la Oradea.

“Băieții muncesc foarte bine la antrenamente, toți sunt concentrați, toți își doresc să trecem de această serie. Va fi o serie care pe care, se vor întâlni două echipe puternice, două echipe cu mentalitate de învingători. Cred că va fi o serie echlibrată și sper ca noi să fim cei care vor trece mai departe. Deși am avut șase întâlniri cu ei în acest sezon, doar ultimele două sunt relevante, pe care noi le-am pierdut. Ne dorim să ne luăm revanșa, suntem conștienți că jucăm cu o echipă puternică. Terenul propriu poate fi un avantaj foarte important, așteptăm lumea în număr cât mai mare la sală. Sper să fie cel puțin 5.000 de oameni să ne încurajeze și să ne conducă spre victorie”, a declarat tehnicianul.
 


Sursa Foto: Arman Noemi Photos

Ultimele Stiri
abonare newsletter