Sport

Chindia Târgovişte a bătut la Snagov în derby-ul rundei din Liga 2! "U" Cluj, tot mai aproape de baraj

Chindia Târgovişte a câştigat cu 1-0 duelul cu Sportul Snagov, în ultimul meci al etapei cu numărul 33 din Liga 2.

Victoria obţinută de elevii lui Viorel Moldovan a venit în minutul 93 al jocului, atunci când Liviu Mihai a înscris cu un şut din interiorul careului şi a pornit fiesta în tabăra echipei din Târgovişte. Chindia a ajuns în urma victoriei la 73 de puncte şi este greu de crezut că va mai pierde suficient de multe puncte pentru a rata promovarea în condiţiile în care va evolua doar împotriva unor echipe din partea a doua a clasamentului.

Succesul celor de la Chindia complică teribil de mult situaţia Universităţii Cluj care este în acest moment la şapte puncte de liderul Academica Clinceni şi la patru puncte de formaţia din Târgovişte. Elevii lui Bogdan Lobonţ vor avea însă un program infernal în ultimele etape şi vor da peste echipe importante din prima jumătate, inclusiv un meci direct pe terenul liderului Academica Clinceni.


Şansele ca Universitatea Cluj să ocupe locul de baraj la finalul sezonului sunt destul de ridicate în condiţiile în care a patra clasată (Petrolul) este la patru puncte şi are un programat dificil. Ocuparea locului al treilea ar complica destul de mult calculele promovării în Liga 1 Betano, deoarece din momentul introducerii sistemului cu meci de baraj niciuna dintre echipele din Liga 2 nu a reuşit să se impună la meciul de baraj.

În cazul unui baraj, pe Cluj Arena ar putea să vină una dintre FC Voluntari, FC Hermannstadt sau Dunărea Călăraşi, toate fiind despărţite de doar patru puncte cu şase etape înainte de finalul play-out-ului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter