Sport

Laura Popa va pleca de la "U" Cluj! Jucătoarea va evolua în străinătate

Laura Popa, una dintre cele mai importante handbaliste de la Universitatea Cluj în ultimii ani, a anunţat că va pleca la finalul sezonului la o echipă din străinătate.

Jucătoarea de 24 de ani a ajuns la o înţelegere cu formaţia maghiară Mosonmagyarovar şi indiferent de rezultatul barajului de rămânere în Liga Florilor va pleca în ţara vecină. Popa a mai jucat în România la Corona Braşov, iar transferul în Ungaria va reprezenta prima sa experienţă peste graniţă.

Mosonmagyarovar este o echipă de mijlocul clasamentului în acest moment, însă conducerea clubului pregăteşte investiţii importante în perioada de mercato din vară. Laura Popa şi Maria Holesova de la Podravka sunt primele două jucătoare transferate deja, fiind aşteptate şi alte nume în perioada următoare.


Campionatul Ungariei este unul dintre cele mai puternice din handbalul feminin, lucru confirmat şi de prezenţa a două echipe în sferturile de finală în actualul sezon din Champions League. În ultimii ani o serie de componente ale lotului naţional al României au evoluat în campionatul maghiar printre ele fiind Melinda Geiger, Denisa Dedu, Gabriela Perianu, Ana-Maria Dragut sau Crina Pintea.

Etichete: u cluj laura popa
Ultimele Stiri
abonare newsletter