Sport

Dan Petrescu, atacat de Gigi Becali: „Ai venit să iei titlul muncit de alții”

Dan Petrescu a fost ținta unor declarații făcute de Gigi Becali înainte de meciul dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu în Liga 1. Tehnicianul campioanei en-titre a fost acuzat că a venit doar să ia titlul pentru care au muncit alții.

Dan Petrescu, campion al României Dan Petrescu, campion al României

„Aștept să se arate «baba pricina». Trebuie să i se arate  «baba pricina» lui Dan. Nu poate să nu I se arate așa la infinit. În loc să-ți vezi de treaba ta că ești pe primul loc și ai 5 puncte, tu ai ce ai cu FCSB. Ai venit la echipa asta, la care au muncit alții. De asta a și luat-o ca să fie campion! Și atunci , «baba pricina» se arată. Că nu e chiar așa să vii să iei tu titlul. Nu cred că CFR Cluj o bate pe Craiova, iar apoi îi spulberăm noi în ultima etapă”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Declarația finanțatorului de la FCSB vine după ce antrenorul celor de la CFR Cluj a spus că Astra Giurgiu nu își va apăra corect șansele în fața echipei roș-albastre, în timp ce în meciurile din Gruia își dau viața pe teren.


CFR Cluj joacă în această seară pe terenul celor de la Astra Giurgiu, într-un meci care i-ar putea apropia și mai mult pe elevii lui Petrescu de al doilea titlu de campioni consecutiv. FCSB a câștigat în această rundă cu 2-0 pe terenul celor de la Universitatea Craiova și cel puțin până diseară sunt la două puncte de lider.

abonare newsletter