Sport

"Confundă noul CFR cu vechiul CFR!”. Clujenii, acuzați că sunt ajutați de arbitri

CFR Cluj-Viitorul s-a încheiat cu scorul de 3-1, dar faza din minutul 66, duelul pentru balon dintre Billel Omrani (25 de ani), atacantul lui CFR, și Virgil Giță (20 de ani), fundașul Viitorului, în urma căreia Sebastian Colțescu a acordat lovitură de la 11 metri, la scorul de 1-1, a iscat multe controverse.

Foștii mari arbitri români Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu au susținut că nu a fost penalty, spre nemulțumirea oficialii din Gruia.

Bogdan Mara, managerul sportiv al liderului din Liga 1, susține că victoria CFR-ului este una fără dubii și că echipa pe care o reprezintă n-a fost ajutată de arbitri. ”Nu comentez și nu vreau să intru în discuții cu domnii Crăciunescu și Porumboiu, pe care-i respect, mai ales că au fost și arbitri mari, dar nici nu sunt de acord. A fost penalty, pentru că a fost un contact la șold acolo. Este genul de fază care ar fi fost sancționată dacă s-ar fi petrecut în orice altă parte de teren”, a spus Mara.


”Nu ne-au ajutat cu nimic arbitrii, a fost un penalty corect acordat. Băieții au câștigat meciul, nu arbitrii. Domnul Porumboiu a avut o problemă personală cu fostul CFR, cu foștii conducători ai CFR-ului, știu foarte bine ce spun. Probabil, confundă noul CFR cu vechiul CFR! Nu mai are nicio legătură noul CFR cu ce a fost înainte, sunt total alte persoane în conducerea clubului. Răfuiala dânsului nu este cu CFR, ci cu foste persoane din conducere”, a mai spus Mara, la Digi Sport.

Adrian Porumboiu o "înțeapă" pe CFR Cluj

"Ați spus că s-a schimbat. A mai rămas ceva ce nu s-a schimbat, domnii mei. Vă provoc acum. Ce a mai rămas? Ați spus că s-au schimbat conducători, s-au schimbat jucători", a spus Adrian Porumboiu, la Digi Sport Special, acesta fiind întrerupt de Radu Paraschivescu: "E limpede ce vreți să spuneți, de arbitri". Porumboiu a replicat imediat.


"Nu au rămas aceiași? Întotdeauna au avut spate. Cei care nu au avut spate, nu au avut față", a spus Adrian Porumboiu.

Porumboiu: "Când e nevoie, intervin și factorii externi!"

Totuși, Adrian Porumboiu a admis că CFR Cluj are o echipă puternică. "Una peste alta, au echipă bună, peste celelalte. CFR-ul are la ora actuală o echipă foarte bună, mă refer pe compartimente, echilibru, experiență. Au o echipă matură și nu întâmplător sunt aici. Când e nevoie, intervin și factorii externi", a mai spus Adrian Porumboiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter