Sport

În weekend-ul trecut elevii au fost vedetele la “Ziua Orientării pentru Toţi” - GALERIE FOTO

În data de 13 aprilie, parcul Cetăţuia, cu centrul la Hotelul Belvedere, a găzduit concursul devenit deja tradiţional “Ziua Orientării pentru Toţi,” destinat în primul rând elevilor de toate vârstele.

106 elevi din 14 unităţi de învăţământ din municipiul Cluj şi din judeţ, au parcurs traseele proiectate pe hărți de organizatorii întrecerii.

Sprijinul  profesorilor de sport contează

De lăudat sunt cele două școli şi profesorii de sport din comunele Sic şi Izvorul Crişului, dar şi şcolile gimnaziale „Liviu Rebreanu” şi „Octavian Goga”, respectiv Liceul Waldorf din Cluj, de unde s-a prezentat cel mai mare număr  de elevi.


De menţionat, că din totalul de participanţi 48 de copii au fost de categoria A, clasele I-VI. Aceștia, şi primii trei clasaţi din celelalte categorii (B,C,D,E,F) au primit medalii, diplome şi dulcuri din partea organizatorilor, Societatea Pro Orientare din Cluj.

Rezultatele obținute de participanți la aceasta intrecere îl puteți vedea pe pe site-ul Asociaţiei Judeţene de Orientare, www.orienteering.ro, la rubrica EVENIMENTE - „Ziua Orientării pentru Toţi” – Etapa de Primăvară.
Organizatorii mulţumesc şi pe această cale de sprijinul acordat de conducerea Hotelului Belvedere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter