Sport

Iuliu Mureșan, săgeți către actuala conducere CFR:”Fotbalul lui Conceicao, mai spectaculos”

Iuliu Mureșan, fostul conducător al celor de la CFR Cluj, a criticat decizia actualei conduceri de la CFR Cluj de a renunța la serviciile lui Toni Conceicao.

Iuliu Mureșan Iuliu Mureșan

Oficialul și-a petrecut ultimii 17 ani din carieră în conducerea administrativă a echipei din Gruia, dar în toamnă a fost dat afară de noua conducere a clubului. Mureșan a fost una dintre victimele eliminării rușinoase din Europa League, iar acum va ocupa postul de președinte a celor de la FC Hermannstadt

Mureșan a declarat că l-ar fi preferat în continuare pe Toni Conceicao în postura de antrenor al  echipei pentru stilul de joc mai ofensiv: ”Conceicao este un antrenor foarte bun, eu am lucrat bine cu el, el a fost de multe ori la echipă, ca şi Vasile Miriuţă. Şi Conceicao a făcut bine, şi Alin Minteuan, care a fost al CFR-ului şi a facut foarte bine cu cinci din cinci. În situaţia în care ar fi depins de mine eu cred că l-aş fi ţinut (n.red -Toni Conceicao). Fotbalul era mai apropiat de stilul în care antrenează antrenorii portughezi, mai ofensiv, mai combinativ”, a spus Mureșan.


Omul care a readus clubul din Gruia în elita fotbalului românesc a declarat că nu regretă plecarea de la formația clujeană, deoarece era incompatibil cu actuala conducere: "Ca să nu intru în amănunte, nu am fost compatibil cu cei care au venit la club. A fost, aşa, o diferenţă de viziune, de multe lucruri, şi nu am mai fost compatibili. Am plecat fără niciun regret! Vorbesc despre toată lumea", a continuat într-o altă intervenție.

Dan Petrescu, actualul antrenor al celor de la CFR Cluj, a fost criticat dur de fanii formației din Gruia pentru stilul de joc ultradefensiv pe care l-a aplicat în partida cu FCSB din Liga 1 Betano.


 

abonare newsletter