Sport

Regretele lui Petrescu după remiza albă cu Craiova: „Nu suntem mulțumiți cu un punct!”

Cu toate că, înaintea partidei cu oltenii, „Bursucul” spunea că s-ar mulțumi și cu un egal în Bănie, „feroviarii” au toate motivele să le pară rău după remiza albă cu CSU Craiova.

Lenți și obosiți de ritmul programului cu meciuri din trei în trei zile, elevii lui Devis Mangia puteau deveni – mai ales în ultima jumătate de oră – carne de tun pentru o echipă cu poftă de gol. Deși ocaziile mai mari au fost, într-adevăr, de partea CFR-ului, grupare ceva mai ofensivă duminică seară decât ne obișnuise Dan Petrescu, șansele nu s-au materializat, liderul Ligii 1 pierzând practic două puncte vitale în Bănie.

Titularizat din nou de Petrescu după evoluția bună în meciul de Cupă pierdut cu Astra Giurgiu, 1-3, Cristi Bud a recunoscut că vișinii trebuiau să plece cu toate cele trei puncte de la Craiova. „Per total meritam victoria, dar este un rezultat destul de bun, totul rămâne la îndemâna noastră. Nu ne interesează Craiova, FCSB, important este ce facem noi. Mă așteptam să fiu titular, mi-a zis antrenorul că o să joc, sper să îi răsplătesc încrederea cu cât mai multe realizări”, a declarat atacantul la sfârșitul partidei din Bănie.


Liderul „feroviarilor”, Mario Camora a apărut zâmbitor și relaxat în fața ziariștilor după egalul cu oltenii, sperând să transmită această pozitivitate și colegilor săi înaintea duelului crucial din Gruia cu FCSB. „A fost un meci disputat, dar CFR a avut ocazii mai clare de gol. Noi am venit cu gândul să câștigăm, nu am reușit, dar scorul este în favoarea noastră. Vine un meci foarte important cu FCSB, sperăm să câștigăm acel meci și sper să fie un meci bun, iar la finalul partidei să nu avem nicio discuție privind arbitrajul. Ne lipsesc Țucudean și Culio, sper să revină cât mai repede, să ne ajute!”, a punctat căpitanul campioanei, la flash-interviul de după încheierea confruntării.

„Mi-am pierdut câteva fire de păr!”

Cu toate că a promis că se va cuminți, vechiul Dan Petrescu s-a întors la marginea terenului, acesta fiind surprins de mai multe ori de camerele de filmat gesticulând agitat, ori protestând împotriva deciziilor brigăzii conduse de Marius Avram. L-au trecut fiorii și la ratarea uriașă a lui Bud spre sfârșitul primei reprize, dar și în momentul căzăturii-horror a lui Kevin Boli. Din fericire, ivorianul și-a revenit în scurt timp după contactul violent cu Carlos Fortes, continuând chiar partida până la final.


„Înainte de meci, dacă-mi spuneați că voi face un egal, n-aș fi fost supărat. Le-am zis jucătorilor că dacă jucăm la 0-0, sigur vom pierde. Am controlat foarte bine repriza a doua, pot spune că nu suntem mulțumiți cu un punct la cum s-a desfășurat partida. Mi-am mai pierdut câteva fire de păr! Eu cred că Bud a jucat foarte bine, chiar dacă nu a marcat, dar avem nevoie de un vârf de careu, de un om la mingea a doua, la faze fixe. S-a văzut că eram mai proaspeți, am menajat echipa, poate și din cauza asta suntem mai supărați că nu am câștigat. Dar chiar dacă am fi câștigat, campionatul nu era încă terminat, cred că oltenii rămân în lupta pentru titlu”, a declarat tehnicianul campioanei.

Petrescu a prefațat apoi derbyul cu FCSB din acest weekend, în condițiile în care bucureștenii vor întâlni, în această seară, Sepsi Sfântu Gheorghe. Cu trei victorii consecutive împotriva covăsnenilor, CFR a fost acuzată de gurile rele că și-a atras de partea sa echipa lui Neagoe. În cazul unui rezultat care ar încurca calculele trupei pregătite de Mihai Teja, speculațiile că Sepsi face jocurile CFR-ului s-ar intensifica. „Și ce trebuie să facă Sepsi, să piardă? Atunci nu ar mai fi speculații! Eu mă concentrez doar la echipa mea, sper să nu se accidenteze nimeni, sper să revină Culio și să înceapă din primul minut duminică (n.red. la meciul cu FCSB). Nu sunt chiar așa optimist în legătură cu Țucudean, măcar două-trei meciuri ar trebui să intre pe final ca să-și intre în formă”, a explicat „Bursucul”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter