Sport

Weekend plin la judo! Trei competiții internaționale pentru judoka clujeni

La sfârșitul acesti săptămâni sunt programate trei competiții internaționale de judo, pentru fiecare categorie de vârstă.

Astfel, în Turcia va avea loc „Antalya Grand Prix”, în perioada 5-7 aprilie, competiție la care și-au anunțat participarea 533 de sportivi din 78 de țări, printre care cinci judoka de la ”U”-CSM Cluj. Monica Ungureanu și Alexandra Pop se vor bate în limitele categoriei -48 kg, Ștefania Dobre va intra la categoria -63 kg, Răzvan Bodea va lupta la -73 kg, iar Ionuț Vasian va concura la categoria -100 kg.

Sâmbătă și duminică, 6-7 aprilie, vor avea loc două cupe europene, una de juniori la Lignano, Italia și una destinată cadeților, la Teplice, Cehia.


„Lignano Junior European Cup 2019” strânge la start 651 de judoka din 36 de țări, iar de la ”U”-CSM Cluj vor participa patru juniori: Denisa Așchiopoaie (cat. -57 kg), Adrian Șulcă (cat. -73 kg), respectiv Paul Creată și Riccardo Stoica, ambii la categoria -90 kg.

Nu în ultimul rând, la Cupa Europeană de cadeți de la Teplice vor participa 793 de sportivi din 33 de țări. Silvia Gherman (cat. -48 kg), Roxana Oprea (cat. -48 kg) și Ioan Dzitac (cat. -55 kg) vor reprezenta ”U”-CSM Cluj la această competiție.

Ultimele Stiri
abonare newsletter