Sport

Baptista și-a luat rămas-bun de la clujeni. Rămâne apropiat de CFR?

După ce gruparea „feroviară” i-a reziliat contractul fostului internațional brazilian, Julio Baptista a ținut să le mulțumească clujenilor pentru cele 7 luni petrecute în Ardeal.

Doar 45 de minute. O repriză. Atât a durat aventura lui Baptista la CFR Cluj. Cel puțin pe teren, în meciurile oficiale, căci fostul star de la Sevilla, Real Madrid, Arsenal, AS Roma sau Malaga era mult mai activ în mall-urile clujene sau pe rețelele de socializare. Tot la această modalitate a recurs și în momentul despărțirii de fanii campioanei, după ce conducerea din Gruia i-a reziliat contractul în cursul zilei de marți.

„Vreau să le mulțumesc celor de la CFR pentru că mi-au dat oportunitatea să mă simt din nou fotbalist. Ca profesionist, încerc mereu să dau sută la sută și asta a fost singura intenție pe care am avut-o atunci când am ajuns în România. Vreau să le mulțumesc fanilor pentru susținere și să le urez celor de la CFR mult noroc pe viitor!”, este mesajul postat de fostul internațional brazilian pe contul său de Instagram.


Vestea eșecului crunt al perioadei petrecute în Gruia a ajuns și în prestigioasele ziare sportive din lume. „Julio Baptista pleacă de la Cluj după ce a jucat 42 de minute!”, este titlul din faimosul cotidian spaniol Marca. Cu toate acestea, „feroviarii” susțin că, în pofida puținelor minute jucate în tricoul vișiniu, brazilianul va rămâne apropiat de clubul din Gruia.

„Chiar dacă nu a evoluat multe minute pentru CFR Cluj, aportul său în vestiarul echipei campioane a fost unul însemnat. Profesionalismul și modul său de a se pregăti au reprezentat o motivație în plus pentru tinerii jucători ai clubului nostru. Indiferent de ce carieră va alege în viitor, Julio Baptista va rămâne un colaborator apropiat al clubului CFR 1907 Cluj”, se arată într-un comunicat al campioanei.

abonare newsletter