Sport

Adio, Julio Baptista! CFR Cluj i-a reziliat contractul brazilianului

Adus cu surle și trâmbițe în Gruia, cel mai titrat fotbalist din istoria Ligii 1 s-a despărțit pe cale amiabilă de campioana României.

CFR Cluj a anunţat pe pagina oficială despărţirea de Julio Baptista. Venit la Cluj-Napoca în vara anului trecut, fostul internațional brazilian de 37 de ani nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor şi a dezamăgit crunt la campioana României.

„Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Julio Baptista au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulțumim lui Julio pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă în continuare! Boa sorte, Julio Baptista!”, se arată într-un comunicat al clubului „feroviar”.


În cele șapte luni petrecute în Gruia, fostul mijlocaș ofensiv de la Sevilla, Real Madrid, Arsenal sau AS Roma a bifat doar 45 de minute în toate competițiile (21 de minute cu Gaz Metan Mediaș și un minut cu Sepsi Sf. Gheorghe în Liga 1, respectiv 23 de minute în returul infam cu Dudelange din play-off-ul Europa League). Cu toate acestea, cel poreclit „Bestia” era renumerat cu peste 40.000 de euro lunar, având contract cu „feroviarii” până în 2020.

Ultimele Stiri
abonare newsletter