Sport

Medalii de argint și bronz pentru fondiștii universitari

Campionatul Național de Schi Fond destinat juniorilor III și IV s-a desfășurat în perioada 7-10 martie 2019, la Valea Râșnoavei din Predeal.

De la secția de schi a CS Universitatea Cluj au participat cinci sportivi, trei băieți și două fete, fiind însoțiți de antrenorul Andrei Pașcu.

În prima zi de concurs, în cursa de 3 km clasic Juniori IV, Claudiu Vîtcă a cucerit medalia de bronz, Flaviu Dobra a ajuns pe locul 4, iar Andrei Dinescu s-a clasat pe locul 12. În cursa de 4 km clasic, Juniori III, Szőcs Imola a terminat proba pe locul 13, iar Ioana Bîlc pe locul 14.


Sâmbătă, 9 martie, Cursa de „Traseu Aplicativ 1,5 km” a încheiat întrecerile individuale din cadrul Campionatului Național al Juniorilor III și IV. Sportivii clujeni s-au comportat foarte bine, Claudiu Vîtcă obținând locul 6, Flaviu Dobra – loc 8, Szőcs Imola – loc 19, Ioana Bîlc – loc 20, iar Andrei Dinescu – loc 21.

În ultima zi de competiție a avut loc proba de ștafetă mixtă schi fond clasic 4×3km. Echipa a fost compusă din Szőcs Imola, Ioana Bîlc, Claudiu Vîtcă și Flaviu Dobra și a cucerit medalia de argint și titlul de vicecampioană națională.


„Trei dintre ei au fost la primul lor concurs: Szőcs Imola, Ioana Bîlc și Flaviu Dobra. S-au comportat într-un mod deosebit. Au făcut un efort formidabil și toată lumea a fost impresionată de modul în care aleargă, de hotărârea și ambiția lor. Copiii au făcut un efort deosebit și au dat dovadă de un angajament total, încât m-au lăsat fără cuvinte”, a subliniat antrenorul fondiștilor universitari, Andrei Pașcu.

Următoarea competiție este Campionatul Național de Schi Fond destinat juniorilor II, care va avea loc în perioada 20-24 martie la Cheile Grădiștei. La această competiție vor participa sportivii Török Boglárka și Bogdan Buș.

Etichete: Universitatea Cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter