Sport

Alin Minteuan: „Situația la echipă este bună, suntem pe primul loc”

Noul antrenor al echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, a vorbit pentru prima dată în fața presei după debarcarea lui Antonio Conceicao.

Alin Minteuan va reveni pe banca feroviarilor după opt ani, acolo unde va sta până când, foarte probabil, Dan Petrescu se va întoarce la CFR.

Alin Minteuan a declarat la prima conferință de presă după preluarea, interimară, a băncii tehnice a echipei CFR Cluj, după plecarea lui Antonio Conceicao, că este o nouă provocare dar că are băieți faini cu care să lucreze.
„Situația la echipă este bună, suntem pe primul loc. E o nouă provocare pentru mine, sper să mă ridic la nivelul așteptărilor. Știu majoritatea jucătorilor, am mai lucrat cu ei, sunt niște băieți fantastici. Au câștigat împreună un titlu, iar acum sunt pe primul loc. Am avut suficient timp în această săptămână să pregătesc partida. I-am mai urmărit și în alte jocuri, deci îi cunosc.  Va fi greu, ținând cont și de teren și de vreme, dar vom face tot posibilul. Trebuie să capacităm jucătorii în așa fel încât ei să știe că trebuie să dea totul pe teren și să câștige. Obiectivul clar este acela de a câștiga campionatul. Jucătorii sunt cei care fac diferența. Nu există antrenori buni fără jucători buni. Ei sunt cei care câștigă jocurile și te fac campion. Presiunea e deja mare, noi tot trebuie să câștigăm”, a declarat Minteuan.


CFR Cluj va disputa primul meci cu Alin Minteuan pe banca tehnică sâmbătă, 23 februarie, de la ora 20:00, în deplasare, împotriva formației Poli Iași.

Ultimele Stiri
abonare newsletter