Sport

”U” Cluj a prezentat OFICIAL noii jucători. Ținta tuturor este PROMOVAREA în Liga 1

Noii jucători ai Universității Cluj au fost prezentați oficial și sunt încrezători că formația clujeană va promova în prima ligă la finalul sezonului.

După ce în prima jumătate de stagiune în Liga a 2-a Universitatea Cluj a reușit să termine anul 2018 pe poziția a 4-a, la doar 2 puncte de liderul Sportul Snagov, clujenii sunt pregătiți să reia lupta pentru promovare.

Noile achizții ale echipei Universitatea Cluj, Mircea Axente, Nicolae Pîrvulescu, Ionuț Ursu și Norbert Janos au fost prezentați oficial, aceștia îmbrăcând tricourile la finalul conferinței de presă.


Mircea Axente s-a declarat că este normal ca la Universitatea Cluj să fie pretenții mari dar că speră să câștige cât mai multe meciuri.
„Echipa arată foarte bine, putem practica un fotbal foarte frumos și sper să câștigăm meciuri. Este normal ca pretențiile să fie mari, este un club cu tradiție, cu istorie, cu fani care susțin echipa și la bine și la greu, și e normal să fie pretenții ridicate. Noi nu avem ce face decât să ne punem în slujba echipei și de a tot ce e mai bun pe teren. Dacă noi vom fi bine și vom fi concentrați nu ne va mai interesa ce fac celelalte echipe”, a declarat Mircea Axente.

Revenit la ”U” Cluj, Norbert Janos a apreciat faptul că a fost foarte dorit de clubul clujean și consideră că condițiile de acum sunt mai bune decât în trecut.
„Eu mă bucur foarte mult să vin acasă pentru că până acum, peste tot pe unde am fost, am fost cam dat la o parte, nimeni nu m-a dorit și iubit ca cei de la Universitatea Cluj. Deci mă bucur că am reușit să vin înapoi, că am reușit să mă văd cu profesorii care m-au educat și sunt fericit că am ajuns în condițiile la care sunt, mult mai bune decât au fost în trecut”, a spus Norbert Ianos.


Nicolae Pîrvulescu, golgheter cu Pandurii Târgu Jiu, e convins că jocul colectiv e cel care va face diferența în lupta pentru promovare.
„Sunt foarte bucuros că am ajuns la Universitatea Cluj, îmi doresc foarte mult ca echipa să aibă un parcurs bun și să promovăm. Lupta este strânsă, însă îmi aduc aminte din tur, când jucam la Pandurii, că Universitatea a fost cea mai bună echipă. Sper ca asta să continue. Speră să marchez cât mai mult, dar cel mai important e să câștige echipa”, a precizat fotbalistul.

Primul meci al Universității Cluj, în partea a doua a campionatului, va fi în deplasare, împotriva Energeticianului. Partida se va disputa sâmbătă, 23 februarie, de la ora 13:00.


Clasament Liga a 2-a:
1. Sportul Snagov 46
2. Academica Clinceni 45
3. Petrolul Ploiești 45
4. Universitatea Cluj 44
5. Chindia Târgoviște 44
6. FC Argeş Pitești 41
7. CS Mioveni 34
8. Energeticianul 29
9. UTA Arad 29
10. Pandurii Tg. Jiu 28
11. Politehnica Timișoara 25
12. Ripensia Timișoara 25
13. Daco-Getica București 24
14. Luceafărul Oradea 23
15. Aerostar Bacău 22
16. Metaloglobus 21
17. Farul Constanţa 20
18. CS Balotești 19
19. Dacia Unirea Brăila 12
20. Poli Timișoara 10

Ultimele Stiri
abonare newsletter