Sport

Cluj Arena nu va avea probleme cu gazonul. Iarba a prins rădăcini.

<p />Cosmin Irimieş, directorul executiv al FC Universitatea Cluj, a declarat ieri că nu se pune problema ca gazonul de pe Cluj Arena să aibă soarta celui de pe Arena Naţională, distrus la meciul cu Franţa.

Irimieş a spus că a discutat cu administratorul firmei care s-a ocupat de montarea gazonului şi a primit asigurări că iarba a crescut şi a prins rădăcini. “Am discutat cu patronul firmei care se ocupă de gazon şi mi s-a spus că totul e în regulă. S-a folosit o tehnologie diferită faţă de cea utilizată pe Arena Naţională. Trebuie ţinut cont că înaintea primului meci, cel cu Kuban Krasnodar, vor fi două zile de concerte, iar terenul va fi acoperit. Să sperăm că vremea va ţine cu noi. Am înţeles că e posibil ca iarba să fie puţin îngălbenită din cauză că terenul va fi acoperit, însă nu se pune problema să păţim ce s-a întâmplat în meciul cu Franţa”, a afirmat Irimieş. Cluj Arena are un gazon importat din Germania, asemănător celor folosite pe marile stadioane din Bundesliga. „U“ va juca pe Cluj Arena din luna octombrie. Meciul de deschidere va fi pe 11 noiembrie, împotriva ruşilor de la Kuban Krasnodar.

Pe Naţional Arena în schimb, meciurile au fost amânate timp de două săptămâni, astfel că meciul dintre Steaua şi Schalke 04, care trebuia să se joace pe 15 septembrie, a fost amânat până pe data de 21 septembrie. Federaţia Română de Fotbal a anunţat ieri că suprafaţa de joc de pe Stadionul Naţional, deteriorată după un singur meci, va fi înlocuită în aceste două săptămâni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter