Sport

Handbalistele de la ”U” Cluj au pierdut la un singur gol în fața formației Gloria Bistrița, scor 27-28

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj a pierdut meciul, disputat pe teren propriu, împotriva echipei Gloria Bistriţa, scor 27-28 (16-17).

Jucătoarele echipei din Bistrița au început puternic meciul, rareori clujencele reușind să ajungă la egalitate, de câteva ori chiar la avantaj de un gol.

Soarta partidei a fost decisă în ultimele 10 secunde, atunci când Măzăreanu a apărat aruncarea Andrei Moroianu, iar apoi Diana Lazăr a fost blocată în ultima secundă.


Din păcate, cu acest rezultat, Universitatea Cluj rămâne pe locul 12 în clasament, poziție în care clujencele vor trebui să joace la baraj.

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Alin Bondar, a declarat că se putea merge și la două goluri avans și că Miruna Pica a făcut diferența în tabăra clujeană.
„În ultimele 10 minute am avut superioritate, în acea superioritate am avut trei situații clare și nu le-am fructificat. Acolo puteam merge chiar la două goluri. Dacă se întâmpla treaba asta, eu spun că balanța se înclina în favoarea noastră. Plus că am avut la ultimul atac o ratare. Chiar am să mă duc în vestiar și am să o felicit pe Andra Moroianu, am s-o încurajez, pentru că a făcut un joc foarte bun. Apărarea și-a revenit în momentul în care a intrat Miruna Pica. La 17 ani a adus un plus de agresivitate. Aici avem noi probleme foarte mari. În apărare suntem foarte pasive și credem că adversar ne va face mingea cadou. Nu prea facem faulturi și ne este mai greu”, a declarat Alin Bondar.


Următorul meci pentru Universitatea Cluj va avea loc, în deplasare, împotriva formației Gloria Buzău.

Pentru Universitatea Cluj au marcat: Ani-Senocico 9, Petruș 6, Moroianu 6, Lazăr 3, Stoklosa 2, Vălean 1.


De partea cealaltă, pentru Gloria Bistrița au marcat: Valentina Ardean Elisei 10, Andreea Tetean 6, Nicoleta Dincă 5, Laura Pristăvița 4, Almudena Rodriguez 1, Daniela Rațiu 1, Bianca Zegrean 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter