Sport

Toni Conceicao: „Vom face totul posibil pentru a câștiga meciul cu Craiova”

Echipa de fotbal va disputa, duminică, meciul împotriva formației de pe locul 3 a Ligii 1, U Craiova.

Înaintea meciului care se arată a fi un adevărat derby, jucătorii echipei CFR Cluj se antrenează pentru a rămâne în fruntea clasamentului, la distanță de rivalele la titlul.

Antrenorul echipei clujene, Antonio Conceicao, a declarat că deși se așteaptă la un meci dificil echipa va face tot posibil pentru a câștiga.
„Mai aveam patru etape în față. Se pot schimba multe, putem câștiga sau putem pierde puncte. Toate echipele își doresc să câștige puncte. Eu sper să avem o atitudine la fel de bună și în următoarele partide. Deocamdată ne focusăm pentru că ne așteaptă un meci greu la Craiova. Craiova are jucători excelenți, are probabil cel mai bun lot din Liga 1. L-au pierdut totuși pe Mitriță, un jucător de referință din atacul lor. Însă eu consider că ei au și alte soluții. S-a văzut și meciul cu Viitorul că au făcut un joc bun iar noi trebuie să fim foarte atenți la tot lotul lor. Importantă este victoria în meciul de duminică vom face totul pentru a-l câștiga. Avem strategia noastră pentru această partidă. Știm că vom întâlni o echipă foarte bună care va avea publicul aproape, însă noi vom face totul posibil pentru a-l câștiga indiferent că este dintr-un penalty, dintr-un corner sau dintr-o altă fază”, a declarat Antonio Conceicao.


În ceea ce privește transferul de jucători noi la echipa din Gruia, antrenorul Antonio Conceicao a afirmat că își dorește câțiva jucători însă că doar conducerea clubului poate vorbi despre asta.
„Eu am vorbit deja cu conducerea clubului și am transmis nevoia de a aduce jucători pentru a avea mai multe soluții pe posturi, pentru că așa cum spuneam, urmează o perioadă destul de grea, însă eu sunt mulțumit de lotul pe care îl am. În ceea ce privește trasnferurile, administrația poate vorbi despre asta. Toate echipele din primele 6-7 poziții s-au întărit în această iarnă. Și noi ne doream să avem mai multe soluții pe posturi însă acest lucru nu s-a întâmplat”, a mai spus Conceicao.

Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova va avea loc, în deplasare, duminică, de la ora 21:00.


Programul etapei a 23-a a Ligii 1:
09.02. 20:00 Sepsi - Dinamo București
10.02. 12:00 Dunărea Călărași - Concordia Chiajna
10.02. 18:30 Poli Iași - Gaz Metan Mediaș
10.02. 21:00 U Craiova - CFR Cluj
11.02. 17:00 FC Botoșani - FC Voluntari
11.02. 20:00 FCSB - FC Hermannstadt

Clasamentul Ligii 1:
1. CFR Cluj 47
2. FCSB 41
3. U Craiova 39
4. FC Viitorul 34
5. Sepsi 33
6. Astra Giurgiu 32
7. FC Hermannstadt 29
8. FC Botoșani 29
9. Gaz Metan Mediaș 29
10. Poli Iași 28
11. Dinamo București 25
12. Dunărea Călărași 18
13. Concordia Chiajna 17
14. FC Voluntari 16

abonare newsletter