Sport

Oficialii CFR Cluj: „Nu se vor efectua modificări în cadrul staff-ul tehnic sau a celui administrativ”

Oficialii lui CFR Cluj au emis un comunicat prin care subliniază că nu s-a discutat în niciun moment despre demiterea lui Toni Conceicao, după ce marţi au apărut zvonuri că patronul clubului a vrut să-l schimbe.

CFR Cluj e campioana en titre și lider în Liga 1 cu 4 etape înainte de finalul sezonului regulat, dar apele nu sunt deloc liniștite în Gruia. După egalul cu Hermnnstadt s-a scris despre o eventuală demitere a antrenorului Conceicao.

Marţi a apărut un zvon conform căruia Neluţ Varga - patronul lui CFR Cluj - a vrut să-l demită pe Toni Conceicao şi îl locul său l-ar fi dorit pe Jose Peseiro. Oficialii campioanei României susţine însă că nu s-a discutat în niciun moment despre vreo schimbare în staff-ul tehnic sau cel administrativ.
„În urmă ultimelor informații apărute în presă, clubul nostru dorește să facă următoarele precizări: Conducerea clubului CFR 1907 Cluj nu va efectua modificări în cadrul staff-ul tehnic sau a celui administrativ. Suntem mulțumiți de munca depusă de toți cei din familia "vișinie" și vom continua în aceeași formulă. Antrenorul nostru Antonio Conceicao beneficiază de toată încrederea conducătorilor clubului CFR și nu se pune problema înlocuirii lui. Așadar, toate zvonurile apărute peste noapte și transformate în știri de presă nu au un alt scop decât acela de a ne destabiliza. Acest lucru nu se va întâmpla, iar noi vom continua să luptăm pentru obiectivele stabilite”, este comunicatul transmis, miercuri seara, de către liderii clubului CFR Cluj.


Contactat în cadrul emisiunii Fotbal Club, oficialul echipei CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat că nu s-a pus problema demiterii lui Antonio Conceicao.
„În loc să ne bucurăm că suntem pe primul loc, apar tot felul de speculații și discuții. Trebuie să clarificăm niște lucruri. Nu s-a pus problema demiterii lui Conceicao. După acest meci ce putem să-i reproșăm? Am dominat total, am avut foarte multe ocazii de a marca. Nu a fost niciodată partronul nemulțumit de el. Nu a fost fericit că nu am câștigat, dar legat de antrenor, nu s-a pus problema demiterii. Chiar dacă mai are contract până la vară, nu s-a pus problema să-i căutăm înlocuitor. Dacă vom câștiga campionatul și vor exista rezultate și echipa va merge bine, nu cred că are rost să schimbi ceva ce merge bine. Vom vedea ce va fi în viitorul apropiat”, a declarat Bogdan Mara, potrivit digisport.ro.

Tot zilele trecute, a apărut informația precum Cristian Panin, managerul sportiv al campioanei ar fi fost dat afară.


Bogdan Mara a explicat și ce s-a întâmplat de fapt în cazul lui Panin. În presă a apărut informația că Panin a fost dat afară după meciul cu Hermannstadt, încheiat la egalitate, scor 1-1, din cauza faptului că nu a transmis staff-ului tehnic un mesaj primit de la Varga.
„Nu s-au întâmplat astfel de lucruri. După meci a fost o discuție în contradictoriu între finanțatorul echipei și Panin. Spiritele s-au încins puțin. El nu este la echipă de câteva zile, dar s-a discutat cu el și lucrurile se vor calma. A fost doar o discuție între cei doi, nimic mai mult. Asta s-a întâmplat după meci”, a precizat Bogdan Mara, potrivit aceleași surse.

Jucătorii antrenați de Antonio Conceicao vor disputa următorul meci, în deplasare, în compania formației Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter