Sport

Antonio Conceicao: „Dacă mai pleacă unii putem avea probleme”

Echipa de fotbal CFR Cluj revine pe teren, în Liga 1, cu un meci pe teren propriu împotriva formației antrenate de Vasile Miriuță.

După un cantonament de succesc, chiar dacă vremea nu a ținut prea mult cu jucătorii, în Turcia, jucătorii antrenați de Antonio Conceicao vor întâlni, în primul meci oficical din 2019, formația de pe locul 7, FC Hermannstadt.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat că speră la o victorie cu echipa FC Hermannstadt chiar dacă nu se va putea baza pe câțiva jucători importanți.
„Au fost două săptămâni normale de pregătire. Am lucrat foarte bine. Au fost mici probleme cu vremea, a plouat destul de mult, însă noi am reușit să ne pregătim bine pentru acest an de campionat și îmi doresc ca jucătorii să fie concentrați pentru că ne așteaptă un meci greu mâine. Vom întâlni o echipă foarte dificilă, o echipă bine organizată, mâine. Am urmărit ultimele lor jocuri și au demonstrat acest lucru. Sper ca echipa noastră să joace foarte bine, să joace inteligent, și să nu facem greșeli. Știm că Hermannstadt este o echipă care se apără foarte bine și profită de greșelile adversarilor. Avem doi jucători indisponibili, este vorba de Mureșan și de Culio, ei sunt suspendați pentru meciul de mâine. Vom apela la jucătorii care sunt pregătiți să le ia locul și vom încerca să alcătuim cea mai bună echipă. Mai sunt Maleș și Hoban care sunt încă în perioada de recuperare pentru că au avut parte de două accidentări mai lungi”, a declarat Antonio Conceicao.


Referitor la jucătorii care au părăsit în această iarnă echipa, Antonio Conceicao a spus că deja are probleme în alcătuirea echipei.
„În acest moment nu avem un lot foarte numeros iar dacă mai pleacă unii putem avea probleme. Puteți vedea, chiar și pentru meciul de mâine, că avem destul de multe probleme în a alcătui mijlocul terenului. Eu am zis deja că avem nevoie de doi, trei jucători pentru a face un lot mai echilibrat. Până acum nu s-a întâmplat acest lucru. Treaba mea ca antrenor este să fac o muncă și mai bună decât am făcut până acum cu jucătorii pe care îi am la dispoziție. Vom încerca cu jucătorii cu jucătorii de acum să ne atingem obiectivele. Va fi greu dar va fi greu nu doar pentru noi, ci și pentru restul echipelor”, a mai spus tehnicianul echipei din Gruia.

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a afirmat că speră la un meci frumos, cu mulți spectatori și că sunt favoriți în meciul cu FC Hermannstadt.
„Mă simt mai fericit. A fost o voință a mea să rămân la club. Va fi un meci foarte greu, așa cum sunt toate în campionatul nostru, și mai mult la început de an. Noi suntem favoriți, suntem mai buni, suntem campioni, jucăm acasă, și va trebui să demonstrăm pe teren că suntem mai buni și să câștigăm meciul. Este o temperatură bună, nu e chiar atât de frig. Sperăm să vină cât mai mulți spectatori la stadion și sperăm să dăm spectacol frumos, mâine, pe teren. Să văd cu cine ne batem la titlu. Mai sunt 15 puncte până în începe play-off și atunci se va vedea care este diferența și cu cine ne batem la titlu”, a declarat Mario Camora.


Meciul dintre CFR Cluj și FC Hermannstadt va ave loc sâmbătă, 2 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Prețul unu bilet pentru acest meci variază între 10 lei, la tribunele 1 și 2, și 80 lei la VIP.


Clasamentul Ligii 1:
1. CFR Cluj 46
2. FCSB 40
3. U Craiova 38
4. Sepsi 33
5. FC Viitorul 33
6. Astra Giurgiu 31
7. FC Hermannstadt 28
8. Gaz Metan Mediaș 28
9. Poli Iași 28
10. FC Botoșani 26
11. Dinamo București 22
12. Dunărea Călărași 17
13. Concordia Chiajna 17
14. FC Voluntari 13

abonare newsletter