Sport

Mihai Silvășan, înainte de meciul cu Timișoara: „Este important să ne menținem șansele de a ocupa locul 1”

Echipa de baschet mascculin U-BT Cluj întâlnește, duminică, în deplasare, formația BC SCM Timișoara în cadrul etapei a 3-a, faza a doua a Ligii Naționale de baschet masculin.

După o înfrângere, în deplasare, împotriva formației BCMU Pitești, scor 79-80, și o victorie, pe teren propriu, împotriva formației SCMU Craiova, scor 77-62, echipa antrenată de Mihai Silvășan speră la încă o victorie pentru a se fixa în fruntea clasamentului Grupei Roșii.

De partea cealaltă, formația BC SCM Țimișoara vine după două victorii de răsunet, 86-79 cu BC SCU Sibiu și 88-85 cu formația CSM CSU Oradea.


Antrenorul echipei U-BT Cluj, Mihai Silvășan, a declarat în cadrul conferinței de presă din dinaintea meciului cu echipa din Timișoara că își dorește să învingă pentru a rămâne în fruntea clasamentului.
„După cum ați văzut, Timișoara, în ultima perioadă, este o echipă pe val. A reușit să învingă acasă Sibiu și în deplasare Oradea, două echipe pe care toată lumea le vede contracandidatele noastre la titlu. Sunt o echipă care nu au nimic de pierdut, deci joacă de plăcere fără nicio presiune. Pentru noi este important acest meci, este important să ne menținem șansele de a ocupa locul 1 la finalul grupei 1-6. Orice meci este important și trebuie să fim foarte puternici din punct de vedere mental, tehnic și tactic. Avem o mică problemă de lot, Marinov nu s-a antrenat în ultimele două zile, i s-a blocat puțin spatele, însă cu el sau fără el noi trebuie să mergem acolo să ne facem treaba. Cel puțin din punct de vedere a apărării în meciul cu Craiova am arătat așa cum trebuie, am avut intensitatea, concentrarea și disciplina de care aveam nevoie pentru a primi doar șaizeci și ceva de puncte de la o echipă ca și Craiova, însă niciun meci nu se compară cu altul”, a declarat Mihai Silvășan.

Meciul dintre U-BT Cluj și BC SCM Timișoara va avea loc duminică, de la ora 20:00.


Clasament LNBM, Grupa Roșie:
1. CSU Sibiu 28
2. U-BT Cluj 28
3. CSM CSU Oradea 26
4. SCMU Craiova 26
5. CS SCM Timișoara 23
6. BCMU Argeș Pitești 23

Ultimele Stiri
abonare newsletter