Sport

”U” Cluj se întărește în apărare. Andrei Răuță este al patrulea transfer pentru echipa clujeană

Fundașul central Andrei Răuță (23 de ani) a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani cu FC Universitatea Cluj, înțelegerea urmând a intra în vigoare începând cu data de 1 iulie.

Fundașul de 23 de ani a fost considerat multă vreme un fotbalist cu un potențial uriaș pentru nivelul fotbalului din România. El și-a făcut junioratul la Guingamp, iar în februarie 2015 a semnat cu cei de la Astra.

În 2015 a semnat cu Pojorâta, club unde a rămas până în 2016. Apoi, noul stelist a semnat cu Balotești, unde a rămas până în primăvara acestui an. La Academica Clinceni, Răuță a adus aminte de evoluțiile bune de pe vremea când a fost convocat la naționala U19 a României, iar acum a venit oferta de nerefuzat a celor de la FCSB.


175.000 de euro este cota lui Andrei Răuță pe transfermarkt

Mijlocașul ofensiv Daniel Pârvulescu, fundașul central Ionuț Ursu și atacantul Mircea Axente sunt ceilalți jucători transferați de clubulul Universitatea Cluj în această iarnă, cu mențiunea că cei trei au făcut deja joncțiunea cu lotul aflat la dispoziția lui Bogdan Lobonț în cantonamentul din Turcia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter