Sport

Victorie pentru ”U” Cluj în fața echipei Arieșul Turda, scor 5-0, în primul meci amical din acest an

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a câștigat detașat primul meci amical disputat după reunirea lotului, împotriva formației din liga a 3-a, Sticla Arieșul Turda.

După ce în această luna Universitatea Cluj a perfectat trei transferuri, astăzi, „studenții” au întâlnit, într-un meci test, formația Sticla Arieșul Turda pe care au învins-o categoric cu scorul de 5-0 (3-0).

Meciul disputat pe terenul sintetic din cadrul Parcului Sportiv „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a fost controlat net de către jucătorii echipei gazde.


Turdenii au încercat cu câteva șuturi să surprindă portarii echipei care își dorește în acest an accederea în Liga 1 dar paradele și apărarea și-au spus cuvântul.

De partea cealaltă, experiența dar și forța și antrenamentul a fost fatorii care au decis meciul, paradele portarilor turdeni fiind lipsite de susținera apărării.


Pentru Universitatea Cluj au marcat: Goga (12'), Gavra (22'), Abrudan (37'), Florescu (60') și M. Coman (77').

Mijlocașul echipei clujene, George Florescu, a declarat că a fost un meci bun și că este încrezător că în retur echipa va arăta mult mai bine.
„E bine că am câştigat, deşi am jucat împotriva unei echipe de liga a treia. E important să câştigăm fiecare meci pentru că asta ne dă încredere. Eu cred că am fost favoriţi la promovare încă de la începutul sezonului şi trebuie să ne menţinem această poziţie. Sunt convins că în retur Universitatea va arăta total diferit şi nu vom da nicio şansă adversarilor noştri, nici măcar să spere la un loc de promovare în locul nostru”, a spus după meci George Florescu.


Jucătorii antrenați de Bogdan Lobonț vor pleca, luni dimineaţă, în Antalya, acolo vor susține un cantonament timp de 10 zile.

Universitatea Cluj îşi propune să revină în Liga 1 la finalul acestui sezon. În acest moment, după 21 de etape, este pe locul 4, cu 44 de puncte, dar distanţa faţă de prima poziţie este de doar două puncte.


Echipele:
Universitatea Cluj: Dinu - Telcean, Abrudan, Prodan - A. Coman, Văsălie, Giurgiu, Hordouan - Goga - Hațiegan, Gavra.
Au intrat în repriza secundă: Gorcea, Dur-Bozoancă, Kofi, Ursu, Berci, Căpușă, Greu, Florescu, Taub, Pârvulescu, Ene, M. Coman.

Sticla Turda: Pop R. - Chiş, Ionescu, Cocoară, Marcu-Paleoca, Savu-Bria, Varodi, Salcău - Lemnaru

Ultimele Stiri
abonare newsletter