Sport

Încă un jucător a plecat de la CFR Cluj. Robert Tambe va evolua pentru Adana Demirspor, ca împrumut

Robert Tambe pleacă de la CFR Cluj la jumătate de an de când a ajuns la formaţia din Gruia.

Atacantul camerunez, Robert Ndip Tambe, a jucat puţin pentru liderul din Liga 1, iar conducătorii campioanei României au decis să-l cedeze în această iarnă.

„CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord cu FC Sheriff Tiraspol pentru împrumutul atacantului Robert Ndip Tambe pentru un an de zile. Internaționalul camerunez a sosit la CFR Cluj în vara anului trecut de la Adana Demirspor, a bifat 10 partide în tricoul „alb-vișiniu” și a marcat două goluri. Reușita sa din meciul cu Chindia Târgoviște din șaisprezecimile Cupei României a asigurat echipei noastre calificarea în următoarea fază a competiției”, este mesajul postat de oficialii clubului CFR Cluj pe pagina oficială.


În vârstă de 24 de ani, Tambe a semnat cu CFR Cluj în vara anului trecut şi a adunat zece prezenţe în prima parte a sezonului. El a reuşit două goluri, dintre care unul cu Dudelange în preliminariile Europa League şi încă unul în Cupa României contra Chindiei Târgovişte.

Atacantul de 24 de ani a fost transferat de CFR Cluj în vara anului trecut, însă jucătorul a prins rar primul 11. În actualul sezon, Robert Tambe a jucat şapte meciuri şi a marcat un gol pentru formaţia din Gruia.


Cotat la 200.000 de euro, vârful Tambe a ajuns în vara anului trecut în Gruia, fiind transferat gratis de la Adana Demirspor. În Europa, Tambe a mai evoluat la LZS Piotrowka şi Spartak Trnava. În compartimentul ofensiv, antrenorul Antonio Conceicao se mai poate baza pe George Ganea, fiul lui Ionel Ganea, Billel Omrani sau Giuseppe De Luca. Ultimul a fost adus cu eticheta de vedetă, dar de asemenea a evoluat foarte puţin. Principala gură de tun rămâne George Ţucudean, care în acest moment se află la apogeul carierei.

Etichete: cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter