Sport

OFICIAL! Mario Camora și-a prelungit contractul cu CFR Cluj. „Iubesc Clujul, m-am îndrăgostit de clubul acesta”

Căpitanul Mario Camora are șanse de a-și încheia cariera la CFR Cluj, asta mai ales după ce, joi, a semnat prelungirea contractului cu încă trei ani.

Despre fundașul echipei CFR Cluj, Mario Camora, s-a zvonit în ultimele săptămâni că este puternic curtat de mai multe cluburi de fotbal însă dorința lui de a se retrage din cariera de fotbalist la Cluj a fost prea puternică semnând un contract pentru încă 3 ani cu clubul din Gruia.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Mario Camora, căpitanul echipei noastre, și-a prelungit pentru încă trei ani contractul cu CFR Cluj! Unul dintre cei mai importanți jucători ai CFR-ului, un lider veritabil, “Camo” a ales să continue în Gruia și să câștige cât mai multe trofee în culorile “alb-vișiniu”!⁣⁣”, este mesajul postat pe facebook de către oficialii clubului.
⁣⁣
Directorul sportiv al clubului CFR Cluj declara, zilele trecute, că clubul a discutat cu Mario Camora și că, după retragere, ar putea rămâne în cadrul clubului.


„Viitorul lui Camora este CFR Cluj şi noi sperăm ca el de aici se va retrage şi va rămâne în staff-ul echipei CFR. Este un jucător emblematic, un jucător care este de foarte mulţi ani la CFR”, a declarat Bogdan Mara, potrivit telekomsport.ro.

Mario Camora este îndrăgostit de Cluj unde își dorește să încheie cariera de fotbalist.


„Am spus tot timpul că iubesc Clujul, m-am îndrăgostit de clubul acesta. Pentru mine sunt sigur că eu asta vreau (n.r.- să își încheie cariera la CFR), dar nu depinde numai de mine. Că dacă era doar după mine cu siguranță mi-aș încheia cariera la CFR. Până în ultima secundă o să respect acest club, conducerea, suporterii și cu siguranță o să rămân CFR-ist pe viață”, a spus Camora, potrivit digisport.ro.

Camora a sosit la CFR Cluj în vara anului 2011, iar în scurt timp a devenit un om de bază la CFR Cluj. Până în acest moment, fundașul de 32 de ani a bifat nu mai puțin de 274 de meciuri la CFR Cluj în toate competițiile și este jucătorul cu cele mai multe partide jucate în „alb-vișiniu” din întreaga istorie a clubului. În martie 2015, “Camo” a purtat pentru prima dată banderola de căpitan al CFR-ului, într-un meci cu FC Viitorul, iar de atunci a bifat 110 partide cu banderola pe braț în Liga 1.⁣⁣
⁣⁣
Alături de coechipierii de la CFR, Mario Camora a câștigat patru trofee și își dorește să nu se oprească aici. De asta a ales să rămână pentru încă trei ani la Cluj unde și-ar putea încheia cariera sportivă.


Mário Jorge Malino Paulino, cunoscut ca și Camora (n. 21 septembrie 1986, Samora Correia, Portugalia), a mai evoluat în cariera lui la echipele Samora Correia, Valdevez, Beira-Mar, Pampilhosa și Naval de Maio.

Ultimele Stiri
abonare newsletter