Sport

A doua victorie pentru CFR Cluj în cantonamentul din Antalya. Ludogorets prea slabă pentru clujeni

Echipa de fotbal CFR Cluj a bifat cel de-al doilea succes din meciurile amicale. De data aceasta, Campioana României s-a impus în fața celor de la Ludogorets Razgrad cu scorul de 2-0.

CFR Cluj - Ludogoreţ a fost probabil cel mai aşteptat amical din această perioadă de pregătire. Înfruntarea dintre campioanele României şi Bulgariei a fost decisă de golurile reuşite de Adam Lang şi George Ganea.

Adam Lang a deschis scorul în minutul 17 în urma unei faze fixe. Fundașul maghiar este golgheter în amicale, reușind să puncteze de două ori în trei partide disputate în Turcia. Intrat în repriza secundă în locul lui Billel Omrani, George Ganea a profitat de o eroare a fundașilor bulgari și marcat primul său gol în tricoul alb-vișiniu.


Adi Popa, mijlocaşul ajuns în această iarnă la Ludogoreţ i-a avut ca adversari în meciul cu CFR Cluj pe foştii săi coechipieri din perioada Steaua, Giedrius Arlauskis şi George Ţucudean.
„Tot timpul este o revedere plăcută, pentru că am adunat amintiri frumoase. Chiar ultimul titlu, din ce îmi amintesc, se leagă de Arla, de Ţucu, de Claudiu. Aşa este fotbalul. De obicei ne întâlneam ca şi coechipieri la echipa naţională, acum ca adversari în meci amical”, a declarat Adi Popa, potrivit telekomsport.ro.

Ajuns la 34 de ani, Cosmin Moţi joacă la Ludogorets din 2012, fiind unul dintre cei mai vechi jucători ai bulgarilor. Echipa sa a fost învinsă de CFR Cluj, la scurt timp după ce a pierdut şi amicalul cu FC Botoşani.
„Normal că am vrea să câştigăm fiecare meci, dar este o perioadă de acumulare, o perioadă cu antrenamente solicitante şi mai important este să fim pregătiţi când începe campionatul. Este mai puţin important cine marchează, important este ca în perioada asta să ieşim sănătoşi de pe teren, să nu ne accidentăm. Mă ştiu cu Ţucudean de mulţi ani. 10, 11 ani, atunci când a ajuns la Dinamo era un copil. Mă bucur pentru el pentru că a progresat, că a ajuns să fie cel mai bun jucător român şi îi doresc baftă. El ştie ce e mai bine pentru el.  Eu l-aş aduce şi mâine, dacă ar fi după mine. Nu fac eu transferurile aici, cine urmăreşte jucători, îi poate urmări, iar dacă mai vin români, cu atât mai bine”, a spus Moţi, potrivit aceleași surse.


Pentru campioana României, acesta a fost al treilea amical din Turcia. În primul meci de pregătire, CFR a remizat, 0-0, cu FC Vorskla Poltava, apoi a câștigat cu 2-1 duelul cu FC Zurich. CFR Cluj va juca următorul amical în compania celor de la AS Trencin, pe 25 ianuarie.

Ioan Andone, manager general la FC Voluntari a asistat la partida amicală dintre CFR Cluj şi Ludogorets Razgrad. Alături de el a mai fost în tribune și selecționerul Cosmin Contra.


Echipele de start
CFR Cluj: Jesus Fernandez - Manea, Lang, Vinicius, Camora - Djokovic, Bordeianu, Deac - Ioniţă, Ţucudean, Omrani
Rezerve: Arlauskis, Mureşan, Costache, Ganea, Petrila, Seba Petrus, Alex Petrus, Potra, Culio, Peteleu, Păun

Ludogoreţ: Jorge Broun - Cicinho, Moţi, Nedyalkov, Rafael Forster - Goralski, Dyakov, Wanderson - Lukoki, Keşeru, Popa
Rezerve: Plamen Iliev, Naumov, Natanael, Terziev, Grigore, Anicet, Sasha, Campanharo, Yankov, Bakalov, Mahlangu, Ribeiro, Joao Paulo,

Ultimele Stiri
abonare newsletter