Sport

CFR Cluj a remizat în primul meci din cantonamentul din Antalya. Culio şi Vinicius nu au evoluat

Liderul clasamentului Ligii 1 din România, CFR Cluj a remizat, 0-0, în partida jucată cu ucrainenii de la Vorskla Poltava în cantonamentul din Antalya.

CFR Cluj, a terminat nedecis cu formaţia Vorskla Poltava, 0-0, miercuri, în primul meci amical jucat de formaţia din Gruia în 2019, în cadrul stagiul de pregătire din Antalya, potrivit paginii de facebook a grupării ardelene.

Pe un frig neobişnuit pentru Turcia în această perioadă, cele două echipe au început echilibrat meciului din Antalya, abia pe finalul primei reprize jocul fiind mai alert.


În prima partidă ocaziile clare de gol au lipsit au lipsit cu desăvârșire pentru cele două echipe. După reluare golgheterul clujenilor, George Ţucudean, a fost cel care a ratat pe cea mai mare șansă de gol. De partea cealaltă, Chesnakov a ratat şi el o şansă bună la poarta clujenilor, acestea fiind singurele ocazii de gol.

Culio şi Vinicius nu au evoluat în partida cu Vorskla, pentru că au venit mai târziu în cantonament, din America de Sud. De asemenea, Hoban s-a pregătit separat, el fiind în refacere după o accidentare. CFR a terminat la egalitate meciul cu Vorskla, scor 0-0. În tribune a asista şi selecţionerul Cosmin Contra.


Echipa de start a CFR Cluj: Arslauskis - Cr. Manea, Lang, A. Mureşan, Camora - D. Djokovic, M. Bordeianu, Al. Ioniţă II - Deac, Ţucudean, Billel Omrani. Au mai jucat A. Rus - Peteleu, V. Costache, G. Ganea, Petrila, Petruş şi Păun.

Vorskla ocupă locul 5 în campionatul Ucrainei şi va juca un meci amical şi cu Universitatea Craiova, pe 19 ianuarie.


Următorul meci pentru CFR Cluj, în cantonamentul din Antalya, va avea loc împotriva formației elveţiane FC Zurich, vineri, 18 ianuarie, de la ora 14:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter