Sport

Un nou transfer la ”U” Cluj. Nicolae Pîrvulescu speră să joace cât mai curând în echipament alb-negru

Cel mai în formă jucător al Pandurilor din acest sezon, Daniel Nicolae Pîrvulescu, a semnat cu Universitatea Cluj. Golgheterul echipei de pe locul 10 al ligii secunde, Pandurii Târgu Jiu, speră să joace cât mai curând.

Deşi contractul său intră în vigoare la 1 iulie 2019 şi se întinde pe o perioadă de trei ani, autorul a 12 goluri în acest sezon, Nicolae Pîrvulescu (22 de ani) a mărturisit că a avut şi alte oferte, dar a ales proiectul în care a crezut cel mai mult.
„Am fost la discuţii cu Universitatea Cluj şi cu încă o echipă care se bate la promovare în liga secundă, plus o echipă de Liga 1. Am decis să merg la Cluj, fiindcă au un proiect foarte frumos. Am mare încredere că o să promoveze. Am decis să vin lângă o echipă în care mai pot să cresc, pentru că am nevoie de acest lucru. Contractul pe care l-am semnat o să înceapă de la 1 iulie, dar în condiţiile în care se înţeleg cluburile între ele pot să plec din acest moment. Sunt şanse mari să joc chiar din această iarnă acolo. Cred că Pandurii o să accepte oferta, cred că o să plec chiar zilele acestea”, a declarat Pîrvulescu, potrivit gorjeanul.ro.

Nicolae Pîrvulescu spune că regretă despărţirea de Pandurii, unde sunt restanţe foarte mari, în contextul în care salariile oricum sunt foarte mici.
„Plec cu o tristeţe în suflet. Îmi pare rău, dar ştiam că o să vină şi acest moment şi m-am pregătit pentru asta. Le doresc multă baftă şi le mulţumesc din suflet tuturor, staffului, suporterilor şi conducerii. Am încredere mare în mine că o să mă pregătesc bine în perioada asta şi sunt convins că o să joc. O să muncesc de două-trei ori mai mult ca până acum, ştiu că e alt nivel şi trebuie să mă comport ca atare”, a afirmat Nicolae Pîrvulescu.


Primul transfer efectuat în acest an, sub comanda lui Bogdan Lobonț, este fiul regretatului Daniel Prodan, Răzvan Prodan. Acesta joacă pe poziția de mijlocaș şi vine de la Farul Constanţa, acolo unde a fost împrumutat de Viitorul. Răzvan a jucat un sezon şi pentru CSA Steaua, în Liga a IV-a.

Totuși, contractul dintre Răzvan Pârvulescu (22 de ani) și Universitatea Cluj va intra în vigoare începând cu data de 1 iulie. Acesta este unul dintre golgheterii Ligii a II-a, cu 12 goluri înscrise în etapele din prima parte a campionatului, şi şi-a pus semnătura pe un contract valabil pentru următorii trei ani.


Despre Răzvan Prodan, antrenorul echipei Universitatea Cluj, Bogdan Lobonț, a spus că are calități dar că are mult de învățat.
„Calităţi are, e un băiat născut în ’99 şi nu ştiu câţi tineri de vârsta lui arată aşa din punct de vedere fizic. Are mult de învăţat, dar este un băiat deschis, receptiv şi o să facă stradă în fotbal”, a spus Bogdan Lobonţ.

La finalul lunii, clujenii vor pleca în Antalya unde vor efectua mai multe meciuri amicale care vor fi confirmate în zilele ce urmează.


În Liga 2, Universitatea Cluj va disputa primul meci, pe data de 23 februarie, în deplasare, în compania formației Energeticianul. Pe teren propriu, primul meci pentru jucătorii clujeni va avea locpe data de 2 martie, în compania formației Politehnica Timișoara.

Etichete: Universitatea Cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter