Sport

Cluburile europene tot mai interesate de jucătorii CFR-ului

Cu rezultate foarte bune, după un început de sezon dezastruos, fiind lideri ai clasamentului Ligii 1 de fotbal, jucătorii echipei CFR Cluj sunt tot mai cautați de cluburi din Europa.

George Ţucudean este puternic curtat de echipele din afara țării. După ce a primit o ofertă destul de bună de la o echipă din Turcia, o echipă din Franța îi face ”curte”.

Presa din Franţa anunţă că golgheterul campioanei CFR Cluj, George Țucudeanu, este dorit de FC Nantes. Potrivit L'Equipe, francezii și-ar dori pe unul dintre cei doi golgheteri din Liga 1, George Ţucudean sau Alexandru Mitriţă. Unul dintre aceștia ar putea fi transferat dacă Emiliano Sala, principalul marcator al echipei, va fi cedat în această iarnă.


Dacă mutarea se va materializa, Nantes, locul 11 în Franţa, e pregătită să facă o ofertă pentru unul dintre cei doi jucători care împart primul loc în clasamentul marcatorilor în Liga 1, scrie cel mai cunoscut cotidian sportiv francez.

George Ţucudean (27 de ani) a marcat 13 goluri în actuala ediţie de campionat, al doilea sezon consecutiv cu cel puţin 10 reuşite în Liga 1.


În ultima perioadă, s-a scris şi despre un interes al lui Oylmpique Lyon pentru Ţucudean, care ar fi fost ofertat şi de o echipă din Turcia, scrie digisport.ro.
„Nu ştiu ce şanse sunt să plece Ţucudean. Am auzit că are ofertă, dar nu ştiu dacă este adevărat. Vedem în viitor dacă va pleca sau nu”, a spus antrenorul lui CFR, Toni Conceicao, la reunirea de marţi.

George Țucudean a strâns în palmaresul său trei trofee de campioană a României, cu Steaua, Viitorul și CFR Cluj, două de Cupa României, cu Dinamo și Steaua, trei de Supercupa României, cu Dinamo, Steaua și CFR Cluj, și un trofeu în Cupa Ligii, cu Steaua.


Dacă francezii îl doresc doar pe Țucudean, turcii sunt interesați de tot mai mulți jucători de la CFR Cluj.

Mario Camora, 32 de ani, căpitanul echipei CFR Cluj, a intrat în ultimele șase luni de contract cu formația ardeleană și nu a primit încă nicio propunere de prelungire din partea clubului.


„Am primit ofertă de la o echipă din Turcia, vom vedea. Am de vorbit cu impresarul despre viitorul meu la CFR și de asta am venit mai repede în țară. O să văd ce se întâmplă. CFR nu mi-a transmis nimic momentan despre prelungirea contractului. Vreau doar să știu ce am de făcut mai departe și să fiu linistit”, a spus Camora la întoarcerea din țara natală.

Formația din Turcia, Konyaspor, este dispusă să-i pună pe masă un contract anual de 350.000 de euro.


De remarcat este că Mario Camora s-a transferat mereu liber de contract.
Pe data de 1 iulie 2011 Mario Camora a semnat cu CFR Cluj, venind la echipa clujeană după despărțirea de Naval. 20.000 de euro pe lună este salariul actual al lui Camora, care are contract cu CFR până pe 30 iunie 2019.

Ultimele Stiri
abonare newsletter