Sport

Toni Conceicao a dat adunarea după pauza de iarnă. „Obiectivul nostru este lupta pentru titlu”

Jucătorii echipei de fotbal CFR Cluj au efectuat deja primul antrenament după revenirea din pauza de iarnă și sunt optimiști că vor cuceri titlu la finalul sezonului.

După o pauză de două săptămâni, jucătorii antrenați de Antonio Conceicao au efectuat, marți, primul antrenament pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Fără probleme de lot, cu un transfer efectuat, cel al portarului Ionuț Rus, și cu Sebastian Mailat împrumutat la Gaz Metan Mediaș, clujenii se încălzesc pentru cantonamentul pe care îl vor avea în Turcia.


Spre deosebire de anii trecuţi, atunci când reunirea începea, practic, cu vizitele medicale, acest lucru nu s-a mai întâmplat acum. Jucătorii CFR-ului au făcut aceste teste luna trecută, înainte de finalul primei părţi a campionatului.

Jucătorii se vor câteva zile la Cluj, urmând ca sâmbătă să plece în cantonamentul din Turcia, acolo unde vor sta până în data de 26 ianuarie.


Antrenorul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat că mai așteaptă transferul câtorva jucători, dar înainte de asta trebuie rezolvate problemele cu jucătorii cărora li se termină contractul.
„Obiectivul nostru este lupta pentru titlu. Vine o perioadă grea pentru CFR și pentru toți din campionat. Pentru noi este important să simțim că echipa merge bine, să ne pregătim bine în acest moment pentru următoarele partide din campionat. Lotul este la fel cum am terminat prima parte a campionatului. Se vede că a plecat Mailat, se vede când pleacă fiecare jucător din echipă. Este posibil să mai vină vreo doi, trei jucători. Țucudean am auzit că are ofertă dar nu știu dacă este adevărat. Nu știu cine pleacă și cine nu pleacă. Cred că consistența noastră este în joc. Cred că mai avem nevoie de trei, patru soluții pentru a avea un echilibru. Mai avem nevoie de jucători pentru faza ofensivă. Cred că avem o problemă de echilibru pe fază ofensivă. Am înțeles că lui Camora i s-a făcut o ofertă de la clubul nostru și sper să se rezolve situația cu jucătorii cărora li se termină contractul și după aceea să mai aducem alți jucători. În Turcia vom avea patru meciuri confirmate, cu Zurich, cu Ludogoreț, cu o echipă din Uracina (n.r. Vorskla) și cu una de la care așteptăm confirmare”, a declarat Antonio Conceicao.

Mijlocașul echipei clujene, Ovidiu Hoban, a afirmat că își dorește să continue la CFR Cluj și să ajungă cu echipa într-o grupă de cupă europeană.
„Normal că suntem favoriți la titlu, așa am spus și la începutul campionatului și sper să fie așa până la sfârșit. Am avut ceva probleme medicale dar acum sunt refăcut aproape 100%.  Am înțeles de la conducere că toți cei care intră în ultimele șase luni de contract vor fi contactați și ne dorim ca noi să continuăm și să ne calificăm într-o grupă europeană”, spus Ovidiu Hoban.


În acest moment CFR Cluj se află pe prima poziție a clasamentului Ligii 1, la șase puncte de principala rivală la titlu, FCSB. Primul meci din campionatul intern îl vor disputa, pe teren propriu, sâmbătă, 2 februarie 2019, de la ora 20:00, în compania formației FC Hermannstadt.

Clasament Liga 1:
1. CFR Cluj 46
2. FCSB 40
3. Universitate Craiova 38
4. Sepsi Sf. Gheorgeh 33
5. FC Viitorul 33
6. Astra Giurgiu 31
7. FC Hermannstadt 28
8. Gaz Metan Mediaș 28
9. Poli Iași 28
10. FC Botoșani 26
11. Dinamo București 22
12. Dunărea Călărași 17
13. Concordia Chiajna 17
14. FC Voluntari 13

Ultimele Stiri
abonare newsletter