Sport

Mihai Silvășan, înainte de meciul cu CSM Oradea: „Va fi un meci foarte intens”

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania întâlnește CSM CSU Oradea în etapa a XIII-a din Grupa A a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Meciul va avea loc duminică, 6 ianuarie, începând cu ora 18.00, la BTarena.

Antrenorul principal al echipei U-Banca Transilvania, Mihai Silvășan, a declarat că va fi un meci greu, clasic pentru ei, și că nu se va putea baza pe câțiva jucători de bază a echipei.
„Va fi un meci foarte intens, un meci care nu are nevoie de motivație în plus, e evident că s-a creat în timp o rivalitate între cele două echipe și, cu siguranță, toată lumea își va dori victoria. Problemele de efectiv sunt aceleași, Vlad Moldoveanu, după cum se știe, va lipsi o bună perioadă de timp, pe el nu cred că ne vom mai baza sezonul acesta, Darrin Dorsey are chiar astăzi un ultim control la picior, la bicepsul femural, el a avut o mică întindere și nu am vrut să forțăm o ruptură sau ceva mai grav. Sperăm să fie apt, să intre la antrenamente de astăzi și la ora jocului să îș putem folosi cât de cât. El nu s-a antrenat de două săptămâni, probabil că nivelul lui fizic nu va fi cel mai înalt, însă orice ajutor este bine venit și sper să îl putem folosi”, a declarat Mihai Silvășan.


Jucătorul echipei U-Banca Transilvania, Kyndall Dykes, a afirmat că va un meci test pe care nu și-l doresc să-l piardă.
„Cu toții știm că va fi un meci-test pentru noi, de ficare dată când jucăm cu Oradea este așa. Cu atât mai puțin ne dorim să pierdem două meciuri la rând. Va fi un meci cu nivel ridicat de intensitate și sunt nerăbdător! Îi cunoaștem pe băieții de la Oradea, indiferent în ce formulă vor juca, indiferent cine e accidentat, vor lupta, suntem siguri că nu vom primi cadouri de la ei. Știm că trebuie să ne așteptăm la un meci greu, vor lupta și la fel vom face și noi”, spus Kyndall Dykes.

Clasamentul LNBM, Grupa A:
1. BC CSU Sibiu 22
2. U-Banca Transilvania Cluj 21
3. SCMU Craiova 21
4. CSM CSU Oradea 20
5. BCMU FC Argeș Pitești 17
6. CS SCM Timișoara 16
7. Steaua București 15
8. Dinamo Știința București 12

Ultimele Stiri
abonare newsletter