Sport

Vlad Moldoveanu, diagnosticat cu hepatită A. Baschetbalistul va lipsi minim trei luni de pe parchet

Ghinioanle se țin lanț pentru Vlad Moldoveanu. Aceasta urma să revină alături de echipă după o accidentare suferită în urmă cu șase săptămâni.

Jucătorul de baschet, Vlad Moldoveanu, component al echipei de baschet U-Banca Transilvania Cluj, va fi indisponibil în următoarele trei luni după ce a fost diagnosticat cu hepatită virală de tip A. Anunţul a fost făcut, joi seara, de către clubul clujean.

Baschetbalistul va urma o perioadă de tratament, timp în care va lipsi de pe terenul de baschet minim trei luni.


„Îmi pare extrem de rău că nu pot fi alături de băieţi în următoarea perioadă. Ştiam că perioada mea de recuperare este aproape gata şi eram fericit că voi reveni pe teren, după ce şi aşa a fost un an greu pentru mine, presărat de accidentări. Din păcate, a venit şi această veste care m-a îngenuncheat puţin. Acum sunt extrem de concentrat pe ce am de-a face pentru a fi sănătos şi a putea reveni pe parchet în culorile alb-negru. Perioada următoare mă voi concentra pe sănătate şi voi fi cu sufletul şi mintea alături de băieţi şi de toată suflarea “U”!”, a declarat baschetbalistul, potrivit site-ului oficial.

U-BT Cluj se află în topul clasamentului Ligii Naţionale, cu 18 puncte, după BCU Sibiu şi SCM Craiova, cu acelaşi număr de puncte.

abonare newsletter