Sport

U-BT, față în față cu Steaua. Mihai Silvășan: „Dorim să câștigăm și să ne revanșăm”

După victoria, scor 91-88, pe teren propriu, cu formația BC SCM Timișoara, echipa de baschet masculin U-BT va întâlni, în deplasare, echipa Steaua București.

Baschetbaliștii antrenați de Mihai Silvășan întâlnesc astăzi echipa de pe locul 5 în clasamentul LNBM, formația Steaua București.

Veniți cu un moral ridicat după 7 victorii din 8 meciuri în acest sezon, clujenii vor încerca să învingă una dintre cele mai puternice echipe din România.


Înaintea acestui meci, Mihai Silvășan a declarat că se așteaptă la un meci greu și că din păcate nu se va putea baza pe câțiva jucători.
„Ne așteaptă o deplasare grea, jucăm cu o echipa bună care e doar la al doilea meci în efectiv complet și care cu siguranța va dori să câștige după o serie de rezultate negative. Noi dorim să câștigam și să ne revanșăm față de meciul din tur când steliștii ne-au învis, iar jocul nostru a lăsat de dorit. Aleksandar Rašić nu va evolua în meciul de mâine, datorită unei mici, sperăm noi, probleme la spate. Încercăm să rezolvăm problemele administarative cu noul jucător, Darrin Dorsey, și să-l putem utiliza”, a declarat Mihai Silvășan.

Partida Steaua București – U-Banca Transilvania va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, începând cu ora 16:15.

Ultimele Stiri
abonare newsletter