Sport

CFR Cluj a dat-o în bară cu Gaz Metan Mediaș. Culio a ratat un penalty în ultimul minut

CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş au terminat la egalitate, 2-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

CFR Cluj a fost condusă cu 2-0, dar a reuşit să egaleze in extremis, ratând chiar victoria în prelungirile unei partide care a avut de toate.

Gaz Metan a deschis scorul prin Ely Fernandes (12), la o gafă uriaşă a portarului Giedrius Arlauskis, care a scăpat mingea în faţa atacantului capverdian. Medieşenii şi-au majorat avantajul în urma unui gol superb reuşit de bulgarul Antoni Ivanov (31), un şut cu efect din marginea careului, la colţul lung.


Campioana, care i-a pierdut în prima repriză pe Deac şi Ţucudean, accidentaţi, a redus din diferenţă prin francezul Billel Omrani (43).

Gaz Metan a rămas în zece oameni în min. 63, după ce Răzvan Trif a primit două cartonaşe galbene în decurs de două minute.


CFR Cluj a reuşit egalarea în min. 87, prin acelaşi Omrani, care a profitat de o minge respinsă greşit de fundaşul Iulian Cristea.

Clujenii puteau obţine victoria în minutele adiţionale, dar Juan Culio a ratat (90+4) un penalty acordat după un fault comis de Boubacar Fofana asupra lui Alexandru Ioniţă II.


Cele două echipe au terminat la egalitate şi în tur, 0-0.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, după meci, că puteau să câștige dar și că doi jucători de bază s-au accidentat în timpul meciului.
„Puteam să câştigăm acest joc, am avut ocaziile să o facem. Mergem înainte, avem un drum lung. Echipa face o treabă bună, şi la antrenamente şi la jocuri. O luăm joc cu joc, asta este poziţia noastră în campionat. Cred că a fost o problemă medicală. La pauză, Ţucudean a vorbit cu un doctor şi s-a tras concluzia că nu avea condiţia pentru repriza a doua. Nu ştiu. Medicul a vorbit cu el despre asta, nu eu. A venit salvarea, nu ştiu exact dacă a fost la spital sau nu. Dar cred că e posibil să fi fost la spital. Deac a avut un traumatism. După o intrare dură a unui adversar, s-a resimţit şi a trebuit să îl înlocuiesc”, a declarat Antonio Conceicao.


Gaz Metan este la al treilea meci consecutiv în care are un jucător eliminat. Medieşenii au trei egaluri şi un eşec în ultimele patru etape.

Echipele de start:
CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Mario Camora (cp) - Moutinho, Mihai Bordeianu, Culio - C. Deac, Țucudean, A. Păun
Rezerve: Jesus Feranandez - Lang, Peteleu, Al. Ioniță, Petrilă, Costache, Omrani
Antrenor: Antonio Conceicao.


Gaz Metan: Pleșca (cp) - V. Crețu, I. Cristea, Diallo, Bușu - Coimbra, Fofana - Olaru, Ivanov, Fernandes - Fortes
Rezerve: A. David - R. Romeo, Trif, D. Pop, Chamed, Buziuc, Yazalde
Antrenor: Mihai Teja.

Ultimele Stiri
abonare newsletter