Sport

CFR Cluj a făcut spectacol pe terenul lui Dinamo, scor 3-0

Echipa de fotbal CFR Cluj a trecut fără probleme de echipa Dinamo București, în etapa a 18-a a Ligii 1, scor 3-0 (1-0).

Scandarea ironică a adversarilor devine exprimarea realității dezastruoase. Echipa are golaveraj 1-7 din ultimele două meciuri, cu Viitorul și cu CFR, și va avea de tras ca să scape de retrogradare.

După ce au fost umiliţi de ”copiii” lui Hagi, scor 1-4, dinamoviştii s-au făcut de râs şi pe teren propriu în derby-ul cu CFR Cluj. Păun, Culio şi Ţucudean au semnat sentinţa pentru Dinamo în meciul disputat în faţa campioanei.


Păun s-a remarcat în minutul 35, când a pătruns în careu și a înscris incredibil la colțul scurt, dintr-un unghi aproape imposibil. Campioana putea să intre cu avantaj mai mare la pauză, dar Penedo a intervenit excelent în faţa lui Ţucudean.

La cinci minute de la reluare, Țucudean a obținut un penalty, iar Culio a înscris fără probleme.


Dinamo putea să intre în joc şi să spere măcar la un egal, dar Daniel Popa, nu a reuşit să înscrie din poziţie ideală. Ţucudean a stabilit scorul final cu o execuţie superbă şi a ajuns la 12 reuşite în acest sezon. S-a terminat 3 la 0 pentru CFR, care este neînvinsă în deplasările din campionat din decembrie 2017.

Echipele de start:
Dinamo: Penedo - Sorescu, M. Popescu, Katsikas, R. Grigore - Gomelt - Zenke (Hanca 76'), Ait Atmane, Nistor (Montini 46') Salomao (Moldoveanu 70') - D. Popa
Rezerve: Neicuţescu, Eşanu, Pesic, Hanca, Ciobotariu


CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Djokovic, Bordeianu, Culio - Deac, Ţucudean (Costache 90'), Păun (Moutinho 76')
Rezerve: J. Fernandez, Lang, Peteleu, Ioniţă, Tambe

Etichete: dinamo cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter