Sport

Se reîntregește echipa de conducere. Bogdan Mara revine la CFR Cluj

Fostul director sportiv al echipei de fotbal CFR Cluj, Bogdan Mara, și-a anunțat revenirea la campioana en-titre a României.

Revenirea lui Bogdan Mara la echipa clujeană vine după ce Daniel Stanciu a sosit deja la echipa din Gruia pe poziția de director sportiv.

Alături de Mara, la CFR revine și Marius Bilașco, un alt om îndepărtat de la CFR Cluj de Iuliu Mureșan.


Bogdan Mara a dezvăluit, la un post de televiziune, că săptămâna aceasta va reveni în staff-ul administrativ al grupării din Gruia și nu o va face de unul singur. „Există discuții de mai mult timp, într-adevăr! Marian Copilu a intrat în pâine de la meciul cu Astra, atunci a reintrat efectiv în echipă și el este managerul general al clubului în acest moment. Și noi, adică eu și Marius Bilașco, am avut discuții cu cei de acolo și săptămâna viitoare vom semna noile contracte după care vom activa din nou la CFR”, a spus Bogdan Mara, la Digi Sport.

Fostul și viitorul oficial al campioanei a dezvăluit și rolul pe care-l va avea la echipă de acum înainte.
„Vrem să formăm iar o echipă pentru a câștiga titlul, dar și pentru a realiza o calificare într-o grupă europeană. Funcția pe care o voi ocupa eu, numele acesteia, contează mai puțin. Important este că voi colabora cu Daniel (n.r. - Daniel Stanciu) în tot ceea ce privește partea sportivă. Noi îl vom ajuta pe Marian Copilu să luăm deciziile cele mai bune”, a mai spus Bogdan Mara, la Digi Sport.


Bogdan Mara mărturisea, în urmă cu două săptămâni, că a efectuat o vizită la stadionul ardelenilor și a discutat cu Marian Băgăcean, președintele Consiliului de Administrație. Marian Copilu va ocupa, cel mai probabil, postul de președinte executiv al campioanei României.

Bogdan Mara părăsise echipa din Gruia imediat după plecarea lui Edward Iordănescu din această vară.


Neluțu Varga, finanțatorul campioanei CFR Cluj, a realizat ce greșeală a făcut când i-a dat afară din conducere pe Marian Copilu, Bogdan Mara și Marius Bilașco și vrea acum ca cei trei să revină în Gruia, totul urmând a fi oficializat în zilele următoare.

În acest moment CFR Cluj este liderul clasamentului Ligii 1, având două puncte avans față de FCSB, ocupanta locului secund.

Ultimele Stiri
abonare newsletter