Sport

Ionuț Radu, înaintea meciului de mâine: „Sunt sigur că vom avea un rezultat pozitiv”

Reprezentativa Under 21 a României a efectuat astăzi, 14 noiembrie, ultimul antrenament înaintea partidei amicale cu Belgia.

Meciul va avea loc joi, 15 noiembrie, de la ora 19:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Înainte de antrenament, selecționerul Mirel Rădoi a punctat importanța acestei ultime partide din acest an.
„Mă bucur că am reușit să parafăm acest amical cu o echipă calificată ca și noi la EURO. Voi profita de acest test pentru a încerca lucruri noi. Am ales să venim din nou la Cluj-Napoca pentru a le mulțumi oamenilor pentru suportul din meciul cu Țara Galilor, dar și pentru că starea gazonului este una foarte bună”, a declarat selecționerul României U21, Mirel Rădoi.


Ionuț Radu este liderul naționalei Under 21 a României, la a cărei calificare la Euro 2019 a contribuit din plin. După ce a făcut minuni în meciul cu Portugalia, din preliminarii, portarul de la Genoa vrea să doboare și puternica națională a Belgiei, și ea calificată la Euro.
„E un test foarte important pentru noi, trebuie să arătăm ceea ce am arătat și până acum, cu atât mai mult cu cât este un meci amical și sunt sigur că vom avea un rezultat pozitiv dacă vom avea aceeași mentalitate”, a spus Ionuț Radu.

În ultimele patru meciuri jucate, de când a fost preluată de Mirel Rădoi, „naționala mică” a câștigat tot de atâtea ori, marcând 10 goluri și primind unul singur. La performanțele României a contribuit din plin și Ionuț Radu, care are și un pronostic pentru Euro.


Întrebat dacă Romînia poate ajunge în semifinale, Radu a spus că speră ca România să fie marea surpriză de la EURO.
„Eu zic că vom fi marea surpriză a Europeanului dacă vom continua cu această mentalitate ca până acum, sunt sigur că vom obține rezultate foarte mari. Presiune de ce? Până la urmă, nu vrem să pierdem, să ieșim din grupe. Noi tindem să ajungem cât mai sus”, a mai precizat Radu.

Ionuţ Andrei Radu, în vârstă de 21 de ani, este căpitanul naţionalei României U21 şi apără poarta celor de la Genoa, acolo unde a bifat 8 meciuri în acest sezon de Serie A.


Prețul unui bilet pentru meciul amical cu naționala Belgiei costă doar 10 lei.

Biletele sunt disponibile online numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum patru bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate).


Tragerea la sorți a grupelor turneului final găzduit anul viitor de Italia și San Marino va avea loc pe 23 noiembrie, la Bologna.
Sunt deja calificate la EURO: Italia (gazdă), Spania, Franța, Anglia, Serbia, Germania, Croația, România, Belgia, Danemarca. Ultimele două locuri vor fi decise în urma play-off-ului în dublă manșă: Polonia – Portugalia, Grecia – Austria.

Ultimele Stiri
abonare newsletter