Sport

Cătălin Moroșanu a acceptat invitația de a se bate cu Daniel Ghiță. Discuțiile vor începe după 15 decembrie

După victoria în prima repriză prin KO, în fața lui Dzevad Poturak, Daniel Ghiță, clujeanul care a revenit în circuit s-a arătat dispus să se bată cu nume importante de luptători români. Printre aceștia se numără: Cătălin Moroșanu, Raul Cătinaș și Benny Adegbuyi, „greii” care i-au și răspuns prompt fostului campion din Glory.

Daniel Ghiță este un mare iubitor al țării, majoritatea postărilor lui de pe pagina oficială și a discursurilor lui sunt despre popor și locurile natale. De asemenea este un mare iubitor al Universității Cluj, adesea fiind fotografiat cu tricoul clubului preferat.

Dintre cei pe care i-a provocat clujeanul să se bată și au acceătat invitația se numără rivalul din capitala Moldovei, Cătălin Moroșanu. „Moartea din Carpați” s-a arătat disponibil să se bată cu Ghiță, prin intermediul paginii personale. În vârstă de 34 de ani, Moroșanu este gata de luptă. El a răspuns succint la provocarea lui Ghiță și este dispus ca următorul meci al său să-l dispute chiar împotriva fostului campion din Glory.
„Acel moment când afli că ești provocat de cineva care tocmai ți-a refuzat oferta. Adevărul nu poate fi ascuns! Pe 15 decembrie îmi fac încălzirea!”, este mesajul publicat Cătălin Moroșanu pe pagina personală.


Promotorul Gabriel Georgescu a confirmat faptul că primul luptător cu care s-ar putea bate Ghiță este Cătălin Moroșanu, în condițiile în care Cătinaș are nevoie de un meci de revenire înainte, iar Benny cere prea mulți bani.

„Este un eveniment în care trebuie ca promoțiile să lase orgoliile și să stea la masa negocierilor. Cu Catinaș, din ce informatii am, Raul Catinaș abia acum va începe pregătirea pentru reintrarea în circuitul profesionist. Deci o luptă între el și Daniel nu va fi posibilă în următoarea perioadă. Cu Benny, sursa din staff-ul lui ne-a comunicat bursa pentru care Benny ar lupta cu Daniel Ghiță, o bursă imensă pentru orice promoție din România. Concluzia mea este că singura luptă cu șanse reale este cea cu Cătălin Moroșanu. Asigur pe toata lumea că eu sunt dispus să fac o colaborare cu el sau cu promoția DFS pentru această luptă și în acest sens vom lua legătura cu ei, în mod oficial, după 15 decembrie, când vor termina și ei evenimentul de la Craiova”, a scris Gabriel Georgescu pe facebook.


Lupta dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu ar putea avea loc chiar la Cluj-Napoca.

Daniel Ghiță i-a ironizat din nou pe Raul Cătinaș și Benny Adegbuyi: „Cocs nu e antrenat, iese la bătălie fără sabie și Benny Lupu cere bani, peste nivelul lui. Ne-am amuzat la greu când am auzit suma. O fi Lupul ăsta Badr Hari de Cluj?”, a fost mesajul lui Ghiță.


Daniel Ghiță (37 de ani) are în total 51 de victorii și 11 înfrângeri în competițiile de kickboxing, în timp ce Moroșanu (34 de ani) are în palmares 45 de victorii și 11 înfrângeri. Daniel Ghiță a reușit victorii împotriva unor luptători ca Errol Zimmerman, Hesdy Gerges și Anderson Silva, iar Moroșanu a bifat victorii importante împotriva unor nume precum Mighty Mo, Freddy Kemayo și Stefan Leko.

Ultimele Stiri
abonare newsletter