Sport

Noul antrenor al Universității Cluj va fi confirmat săptămâna aceasta dar va antrena abia de anul viitor

Echipa de fotbal Universitatea Cluj întâlnește mâine, pe teren propriu, formația Astra Giurgiu, în optimile Cupei României.

Deși zilele trecute deja au apărut informații că Bogdan Lobonț va prelua banca tehnică a Universității Cluj, managerul clubului clujean, Ioan Ovidiu Sabău se ferește deocamdată să facă cunoscut numele noului antrenor, semn că încă nu s-au semnat toate actele.

Managerul clubului Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a spus că zilele următoare va fi anunțat numele noului antrenor dar că Cojocaru nu va fi schimbat până la finalul anului.
„La momentul oportun se vor afla mai multe detalii. Cojocaru va fi antrenor până la finalul anului. În patru-cinci zile va fi anunţat noul antrenor, dacă vreţi o noutate. Avem o atmosferă bună la echipă, băieţii s-au antrenat foarte bine de fiecare dată şi ne dorim să ne îndeplinim obiectivul, dar se poate întâmpla orice şi suntem pregătiţi şi pentru un eventual eşec”, a spus Sabău.


Fostul portar și-a încheiat cariera în vara acestui an, Bogdan Lobonț, este noul antrenor al Universității Cluj și are un obiectiv clar, promovarea în Liga 1.

Bogdan Lobonț, cel care se vehiculează că va fi noul antrenor al Universității Cluj, a jucat pe postul de portar și-a încheiat cariera în vara acestui an. El vine după ce urmă cu două săptămâni fostul antrenor al clujenilor, Adrian Falub, a fost dat afară de la club în urma rezultatelor slabe iar Mircea Cojocaru a fost desemnat antrenor interimar.


Pentru Bogdan Lobonț este prima experiență în calitatea de antrenor.

Cunoscut și sub numele de „Lobby” sau „Pisica”, Bogdan Lobonț nu deține licență de antrenor dar va fi ajutat de Adrian Iencsi, fostul său coleg de la Rapid. Fostul portar îi va lua locul pe bancă interimarului Mircea Cojocaru.


Meciul dintre Universitatea Cluj și Astra Giurgiu, din optimile Cupei României, va avea loc miercuri, 31 octombrie, de la ora 19:00, pe Cluj Arena.

Biletele pentru meciul de pe stadionul Cluj Arena sunt disponibile online, pe fcuniversitateacluj.ro, la standul ”U” Cluj din Iulius Mall Cluj, la casa de bilete a Sălii Polivalente şi, în ziua meciului, la casele de bilete de la Cluj Arena. Preţurile biletelor este: Tribuna 1, VIP etaj 3 - 40 lei; Tribuna 1, VIP etaj 4 - 30 lei; Tribuna 2 - 15 lei; Peluza 1 - 10 lei. Elevi, studenţi, pensionari - 8 Lei - Tribuna 2.

Ultimele Stiri
abonare newsletter