Sport

CFR ar putea transfera un nou jucător din Italia

Clubul de fotbal CFR Cluj ar putea să se întărească pentru a doua parte a sezonului cu un atacant de bandă, fost fotbalist din a doua ligă italiană.

Potrivit site-ului Tuttuomercatoweb, campioana României CFR Cluj este interesată de transferul unui fotbalist cu șase meciuri în naţionala Albaniei. Albanezul Armando Vajushi (26 de ani) ar putea ajunge la campioana României.

Atacantul în vârstă de 26 de ani este liber de contract din vară, după despărţirea de Pro Vercelli. Poziţia sa preferată în teren e cea de „extremă” stânga, însă albanezul poate juca atât în centru, cât şi pe atacant dreapta.


Vajushi se află în Italia din februarie 2015, atunci când a fost adus de Chievo Verona din Bulgaria, de la Litex Lovech, unde jucase trei ani.

Albanezul n-a fost folosit niciun minut de veronezi în Serie A şi a fost cedat în 2016 în Serie B, la Pro Vercelli, pentru care a evoluat în 22 de meciuri şi a marcat două goluri, într-un an şi jumătate. A fost împrumutat pentru a doua parte a sezonului trecut la o altă formaţie din liga a doua italiană, Avellino, pentru care a jucat nouă partide şi a marcat un gol.


Armando Vajushi a ajuns la un acord cu Pro Vercelli pentru rezilierea contractului şi ar putea ajunge în România, anunţă sursa citată.

Vajushi are şase meciuri şi un gol pentru naţionala Albaniei şi este evaluat de transfermarkt.de la 600.000 de euro, după ce în decembrie 2013 era cotat la două milioane de euro.

Etichete: transfer cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter