Sport

Daniel Stanciu este noul director sportiv al CFR Cluj

CFR Cluj a anunțat oficial noul director sportiv. Daniel Stanciu a fost instalat, luni, în funcţia de director sportiv al clubului CFR Cluj, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

După ce Iuliu Mureșan a fost dat afară de la gruparea clujeană postul a rămas liber pentru ca astăzi clubul CFR Cluj să anunțe investirea lui Daniel Stanciu în funcția director sportiv. În vârstă de 44 de ani, Daniel Stanciu va își va prelua funcţia începând de mâine.

Vă redăm mai jos comunicatul echipei CFR Cluj în care este anunţat Daniel Stanciu.
„Familia CFR este mai puternică. Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Daniel Stanciu va fi noul director sportiv al clubului nostru. Cu o bogată experienţă în conducerea unor cluburi importante din România precum Steaua, FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, Dinamo sau Poli Timişoara, Daniel Stanciu vine să ajute CFR Cluj în atingerea obiectivelor stabilite”, se arată pe site-ul citat.


Ultima oară, Daniel Stanciu a lucrat în Israel, el ocupând timp de aproximativ un an funcţia de director sportiv al clubului Hapoel Akko.

În vârstă de 44 de ani, Daniel Stanciu a mai avut funcții de conducere la Timișoara, FC Vaslui, Steaua București, FCM Târgu Mureș, ASA Târgu Mureș.

abonare newsletter