Sport

Al șaselea eșec pentru handbalistele clujence. Când vor avea forța să câștige?

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj nu reușește să facă față niciunei echipe din Liga Națională, ajungând la a șasea înfrângere din șase partide disputate în acest sezon regulat.


Disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, meciul dintre Universitatea Cluj și Minaur Baia Mare a fost încheiat cu victoria oaspetelor, scor 23-29 (10-12), după ce întrega partidă echipa clujeană a fost în spatele rivalei.

Minaur a început mai bine partida și s-au distanțat repede pe tabelă încă din primele minute. Scorul a fost deschis de băimărence abia în minutul patru, iar la jumătatea primei reprize tabela indica 4-7.


Cu mari probleme la finalizare, jucătoarele antrenate de Alin Bondar au avut mari probleme cu apărarea băimărencelor.  Clujencele nu au reuşit să se apropie la mai mult de două goluri pe tabelă pe toată durata reprizei, iar la pauză scorul era 10-12.

Repriza secundă a fost un adevărat concurs de ratări pentru jucătoarele Universității Cluj, iar în minutul 40 al partidei Minaur conducea la patru goluri diferenţă, 12-16.


Echipa oaspete a avut dublă eliminare şi “U” a profitat ca să se apropie pe tabelă.

Jucătoarele Universității Cluj au profitat de o dublă eliminare în tabăra adversă și s-au apropiat, însă efortul nu continuat până la final, iar Baia Mare s-a impus cu 29-23.


Antrenorul echipie Universitatea Cluj, Alin Bondar, a declarat că eșecurile de pe teren vin cauza unei tensiuni în interiorul echipei dar că speră să se resolve în cel mai scurt timp.
„Consider că există o tensiune foarte mare acumulată în echipă. Nu ne este ușor după înfrângerile consecutive pe care le-am avut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter