Sport

Handbaliștii de la ”U” Cluj s-au calificat în optimile Cupei României

Echipa de handbal masculin Universitatea Cluj a jucat miercuri, 17 octombrie, în șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Adversarul din această fază a competiției a fost CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, formație ce evoluează în Divizia A.

Partida dintre formațiile CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu și Universitatea Cluj s-a disputat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, iar echipa clujeană a câștigat meciul cu scorul de 46-30 (24-13), astfel calificându-se în optimile de finală ale Cupei României.

Tehnicianul echipei universitare, Ioan Ani-Senocico, a declarat, potrivit site-ul clubului clujean, că se aștepta la un meci mai dificil.
„Ne bucurăm foarte mult că am acces în faza umătoare a Cupei României. Îmi felicit băieții că s-au concentrat pentru acest meci și că au tratat meciul așa cum se cuvine. Mă așteptam la un meci mult mai greu, dar în partidele noastre din Liga Națională se vede îmbunătățirea și creșterea în joc a echipei. Urmează meciul cu Dunărea Călărași, care este o echipă destul de puternică. Sperăm ca toată lumea să fie aptă până la ora jocului și ne bucurăm foarte mult că a revenit Fodorean, care va fi un plus pentru echipă”, a declarat Ioan Ani-Senocico.


Următorul meci pentru jucătorii Universității Cluj va avea loc sâmbătă, 20 octombrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian” în compania formației AHC Dunărea Călărași. Meciul va conta pentru etapa a șaptea a Ligii Naționale, și va începe la ora 11:00. Un bilet de intrare costă 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Ultimele Stiri
abonare newsletter