Sport

Juniorii U17 ai Universității Cluj au cedat în fața LPS Oradea în șaisprezecimile Cupei României

Echipa de juniori Under 17 a Universităţii Cluj, pregătită de Daniel Sima, a ratat, marți, calificarea în optimile Cupei României, la capătul unui duel cu LPS Bihorul Oradea decis abia după executarea loviturilor de pedeapsă.

Scorul întâlnirii disputate la Baza Sportivă „Clujana” a fost egal, 2-2, la finalul timpului regulamentar, golurile „alb-negrilor” fiind înscrise de Chirteş şi Hofman. La punctul cu var, însă, oaspeţii s-au dovedit mai inspiraţi şi s-au impus, până la urmă, cu 4-3, asigurându-şi prezenţa în faza următoare.

Antrenorul echipei clujene, Daniel Sima, a declarat, după meci, că deși au fost învinși la penalty-uri elevii săi au făcut un meci bun.
„Cu toată supărarea momentului, pierzând la penalty-uri după ce am condus cu 2-0 până în minutul 78, rămâne jocul bun, dar mai ales progresul băieţilor. În luna august, aceeaşi echipă ne-a învins cu 6-4, tot acasă. Cel mai important lucru, însă, este că s-au remarcat câţiva jucători care au şanse reale să ajungă la prima echipă a Universităţii. Felicitări şi capul sus”, a declarat Daniel Sima.


Echipa de start a Universitatății Cluj:
Bledea - Oltean, Cătălin Pop, Molnar, Moraru - Mărincaş, Stan, Trifan, Hofman - Cotenescu, Chirteş. Au mai jucat: Bicuschi, Răzvan Pop, Pojar, Costea, Tetean.

Şaisprezecimile de finală ale competiţiei continuă astăzi, cu meciurile rezervate jucătorilor sub 19 ani, unde cap de afiş este întâlnirea dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj. Partida este programată la ora 12:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia.

Etichete: Universitatea Cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter