Sport

Julio Baptista este într-o continuă vacanță la CFR Cluj. Așteptând verdictul noi conduceri, se ”antrenează” în Spania

Cel mai bine plătit fotbalist din acest moment din Liga 1, Julio Baptista se află într-o continuă vacanță la CFR Cluj. În timp ce schimbările de la nivelul conducerii clubului îi amenință contractul, „Bestia” se relaxează în Spania, profitând de pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale.

Julio Baptista pare să fie una dintre ţepele luate de CFR Cluj în vară şi este posibil ca echipa campioană să încerce desfacerea contractului său, dar acest lucru nu îl afectează pe brazilian, care şi-a permis o vacanţă odată cu pauza destinată meciurilor echipelor naţionale.

Baptista este în aceste momente la Madrid și pare că nu este deranjat de zvonurile care îl dau dat afară de la echipa din Gruia.


După ce în urmă cu o lună acesta a plecat de la echipă clujeană pentru a merge la gala FIFA, chiar înainte de meciul din Cupa României, acesta se află acum la Madrid.

„Zi cu multă muncă alături de La Liga”, a fost textul scris de fotbalistul poreclit „Bestia” pe un scurt videoclip postat pe Instagram, în care apar mai multe tricouri pe care și-a pus semnătura.


Julio Baptista va participa la o gală din Primera Division, în cadrul căreia vor fi prezentați noii ambasadori ai La Liga, el fiind printre numele care se bucură mai nou de această onoare așa cum se întâmplă și în cazurile Samuel Eto'o, Patrick Kluivert, Carlos Valderrama, Luis Garcia și Aintzane Encinas.

„Atunci când faci cu bucurie ceea ce îți place, totul devine mai ușor”, scria în urmă cu trei zile Julio Baptista pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care el apare în tricoul CFR-ului, la antrenamente.


Fostul atacant al CFR-ului încă așteaptă discuția decisivă cu patronul ardelenilor, Neluțu Varga, pentru o revenire în conducerea clubului.

43 de minute a jucat fostul jucător de la Real Madrid, Arsenal sau AS Roma la CFR. 50,000 de euro este salariul pe care îl are Julio Baptista la clubul clujean, acesta fiind cel mai mare contract din Liga 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter