Sport

Naționala României U21 joacă astăzi meciul decisiv cu Liechtenstein

Selecționata României U21 mai are nevoie de un singur punct, din partida de astăzi, cu Liechtenstein, ora 21:00, pentru a-și asigura calificarea la Euro 2019, turneul final ce va fi găzduit de Italia și de San Marino.

Reprezentativa Under 21 a României joacă, marţi, la Ploieşti, meciul decisiv cu Liechtenstein pentru calificarea la Campionatul European. Jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi mai au nevoie de un singur punct pentru a ajunge la competiţia din Italia.

Selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, a făcut apel la determinare și la faptul că acest meci trebuie tratat de jucători ca și cum ar fi ultimul, mai ales că și interesul fanilor este mare.
„Trebuie să jucăm ce știm noi, să abordăm meciul ca și cum ar fi ultimul și chiar e ultimul acum! Trebuie să jucăm la victorie, pentru că noi nu știm să jucăm la egal, numai că trebuie să fim concentrați. Întâlnim ultima clasată, credem că avem nevoie de un singur punct, că e un adversar ușor și așa mai departe. Dacă vom trata meciul așa, e posibil să avem probleme de concentrare în start de meci și nu mi-aș dori asta”, a spus selecționerul


România este lider cu 21 de puncte în grupa 8, urmată de Portugalia cu 19 puncte şi Bosnia cu 18 puncte. Portugalia şi Bosnia vor juca tot astăzi, de la ora 21:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter