Sport

Va fi ”debarcat” Iuliu Mureșan de la conducerea CFR-ului?

CFR Cluj ar putea fi din nou în pragul unui nou cutremur, după un start de campionat cu multe frământări în care situația conducerii clubului și a conducerii băncii tehnice a fost deseori subiect de dispută.

Echipa din Gruia a început greu sezonul competițional după ce a fost eliminată din Europa în play-off-ul Europa League de formaţia Dudelange, din Luxemburg. În campionat, clujenii au 16 puncte după 9 etape şi ocupă în prezent locul 5, la 5 puncte în spatele liderului FCSB, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Aflat în club încă înainte ca CFR să devină un nume important în Liga 1, Iuliu Mureşan a fost părtaş la toate performanţele obţinute de clujeni în ultimul deceniu - cele patru titluri de campioană, patru Cupe ale României şi trei supercupe.


Şefii grupării din Gruia analizează serios varianta demiterii lui Iuliu Mureşan din funcţia de preşedinte, nemulţumiţi de modul în care a fost gestionată situaţia la club, după câştigarea titlului.

Potrivit site-ului telekomsport.ro, soarta lui Iuliu Mureşan nu e încă decisă, iar o hotărâre finală va fi luată după partida CFR Cluj - CS U Craiova. În cazul demiterii lui Iuliu Mureşan şi tehnicianul Toni Conceicao ar putea părăsi echipa.


În urmă cu o lună, preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, anunţa că situaţia grupării ardelene este stabilă şi preciza că Antonio Conceicao rămâne antrenorul echipei, iar Julio Baptista şi Ovidiu Hoban nu vor pleca nici ei din Gruia.
„Conceicao e antrenorul nostru, lucrurile sunt pe un făgaş normal. Rămâne şi Baptista la CFR, dar şi Hoban. Le-am cerut jucătorilor să facă o muncă mai bună, să aibă o concentrare mai bună şi sper ca acest lucru să se vadă de la meciul cu Steaua, din etapa următoare. Nu avem niciun fel de probleme la club, azi chiar a fost o zi normală”, declara Iuliu Mureşan.

Transferul lui Julio Baptista la echipa din Gruia este cel mai mare eșec a lui Iuliu Mureșan, până acum brazilianul nu a apucat să-și demonstreze calitatea. Brazilianul a bifat doar 44 de minute până acum în tricoul campionilor, 20 în meciul de campionat cu Gaz Metan, de la Mediaș, scor 0-0 și 22 de minute în returul cu Dudelange, scor 2-3, din preliminariile Europa League.

Ultimele Stiri
abonare newsletter