monitorulcj.ro Menu

Sport

Începe sezonul baschetbalistic pentru fetele de la ”U” Cluj

Primul tur al Cupei României la baschet feminin, sezonul 2018-2019, va avea loc mâine, 26 septembrie, cu 13 echipe la start. Echipa ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe (participantă în competiția Eurocup Women) este calificată direct în turul II.

În turul inaugural sunt programate șase partide, sistemul fiind tur-retur. Echipa de baschet feminin a Universității Cluj joacă mâine cu Phoenix Constanța, de la ora 14:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar returul este programat pe 29 septembrie la Constanța la aceeași oră. Acesta este primul meci oficial din acest sezon pentru baschetbalistele universitare.

Echipele învingătoare din primul tur vor accede în faza următoare a Cupei României, alături de o echipă lucky-looser și de ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe, iar partidele sunt programate în 27 februarie și 06 martie 2019 și vor fi stabilite prin tragere la sorți.

Final Four-ul va avea loc în perioada 30-31 martie 2019: cele patru învingătoare din turul II vor juca în prima zi a „Final Four” cele două jocuri conform tragerii la sorți, iar în a doua zi se va juca doar finala între echipele câștigătoare din prima zi.